به گزارش شفا آنلاين،دکتر یحیی پاسدار چای سبز(Green tea) را منبع غنی آنتی اکسیدان عنوان کرد و افزود: این
امر موجب شده تا چای سبز نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی،
فشارخون، دیابت و برخی سرطانها داشته باشد.
وی به وجود ماده کاهش دهنده اشتها در چای سبز اشاره کرد و گفت: این امر نیز موجب شده تا از چای سبز در کنترل چاقی استفاده شود.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه چای سبز و سیاه هر دو خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و در سلامتی نقش دارند، عنوان کرد: مشکل چای سیاه مصرف آن به همراه قند و شکر است.
وی با بیان اینکه استفاده از همه دم کردهها از جمله چای سیاه و سبز در همه دنیا مرسوم است، گفت: متاسفانه در کشور ما مصرف چای سیاه همراه با مصرف مقادیر بسیاری قند و شکر است.
این متخصص تغذیه توصیه کرد: افراد چای سبز را بدون استفاده از قند و شکر بنوشند و برای استفاده از چای سیاه نیز مصرف قند و شکر را کاهش داده و یا از حبه های کوچک قند استفاده کنند.
پاسدار در خصوص چگونگی بهتر کردن طعم چای سبز عنوان کرد: می توان به این منظور از طعم دهندههای مرسوم چای مانند هل، دارچین و زعفران استفاده کرد.
وی در خصوص استفاده بیش از حد از چایهای عطری به منظور خوش طعم کردن چای
هشدار داد و اظهار کرد: اسانس های شیمیایی موجود در چای های عطری می تواند
در دراز مدت سلامتی افراد را به خطر اندازد.
ایسنا