شفا آنلاین:در غذاهای ارگانیک حیوانی و گیاهی از سیستمهای طبیعی استفاده شده است و در واقع برای آبیاری از فاضلاب استفاده نمیشود.
به گزارش
شفا آنلاین ،سهیلا عباسی متخصص
تغذیه گفت: در غذاهای ارگانیک حیوانی و گیاهی از سیستمهای طبیعی استفاده شده است و در واقع برای آبیاری از فاضلاب استفاده نشده است.
فلزات سنگین مثل سرب،پتاسیم و کلر در آن وجود ندارد و حتی آفتکشها و کودهای شیمیایی در تولید مواد ارگانیک مصرف نمیشوند.
عباسی
با اشاره به اینکه در تهیه مواد ارگانیک از هورمون و
آنتیبیوتیک استفاده
نمیشود، افزود: از مزایای غذاهای ارگانیک میتوان آنتیاکسیدان بیشتر، طعم
بهتر و ارزش غذایی بالاتر را نام برد، مثلا شیر ارگانیک امگا3 بیشتری دارد
و
ویتامینها و مواد معدنی بسیار بالاتری دارد.
وی
در ادامه افزود: از معایب مواد غیر ارگانیک میتوان به بلوغ دیررس یا
زودرس، ضعف عضلانی، کاهش حافظه، کاهش کارایی سیستم ایمنی و سرطانزایی
اشاره کرد.
عباسی در پایان توصیه کرد: تا جایی که
میشود بهتر است مواد غذایی طبیعی باشد و به دنبال مواد غذایی فرآوری شده و
کنسروی نرفته و مواد غذایی به صورت باز خریداری شود، همچنین به دنبال رنگ و
بزرگی نباشید زیرا هرچه مواد خوراکی به اندازه طبیعی نزدیکتر باشند به
خواص مواد ارگانیک نزدیکتر هستند.