کد خبر: ۲۹۵۳۳
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۳ - 2014July 29
شفاآنلاین -كرفس گیاهی است علفی، به ارتفاع ٢٠ تا ٦٠ سانتی متر كه ساقه‌ای منشعب دارد. برگ‌های آن شفابخش و ضخیم و گل‌های آن كوچك و به رنگ سفید یا سفید مایل به سبز است.

 قسمت مورد استفاده این سبزی قسمت‌های مختلف آن به‌ویژه ریشه و برگ آن است.  
در بسیاری از مناطق ایران ازجمله در سیستان، خوی و بندرعباس می‌روید.

كرفس مواد مضر را دفع می‌كند
كرفس، كلیه و مثانه را تمیز می‌كند. از تولید سنگ‌كلیه و مثانه جلوگیری می‌كند و
 ملین است.  
دانشمندان بر این عقیده‌اند كه كرفس بهترین ماده غذایی است برای عفونت مجاری ادرار و اسید اوریك بالا از طریق تمیز كردن كلیه و
 مجاری ادرار.
ترپین ماده معطر كرفس مانع ماندن سنگ كلیه در مجاری ادرار یا آلودگی میكروبی و
درد می‌شود.  
علاوه بر آن پتاسیم در غده و تنه آن جریان ادرار را تحریك و كلیه و مثانه را تمیز می‌كند. بیش ازهمه برای بیماران نقرسی مفید است. زیرا در خون این افراد اسید اوریك با غلظت بالا غالباً دیده می‌شود. روغن اتری كه در كرفس وجود دارد باعث گشاد شدن مجاری كلیه می‌شود به‌طوری كه اسید اوریك بهتر دفع می‌شود.
آلودگی میكروبی ضعیف درروده نیز در اثر ترپین از بین می‌رود. كرفس باعث تحریك شدیدتر روده شده و سایر ناراحتی‌هایی از این قبیل دراثر خوردن كرفس بهبود می‌یابند.  

كرفس بوی بد دهان را از بین می‌برد
تجربه نشان داده است كه یك وعده غذای كرفس‌دار بوی بد دهان را از بین می‌برد. احتمالاً موادی كه در معده تولید می‌شوند با مواد معطر كرفس تركیب شده و از بوی بد دهان
جلوگیری می‌كند.  
كسانی كه از بوی بد دهان رنج می‌برند باید هرروز مقداری كرفس میل كنند، در صورتی كه نتیجه‌ای نداد بایستی به پزشك مراجعه كرد.
از قدیم گفته‌اند كه كرفس باعث شادی و شادابی می‌شود.
علم امروز تا كنون نتوانسته است این مسأله را روشن كند.  بعضی از مردان اظهار می‌كنند كه كرفس باعث تقویت نیروی جنسی آنان شده است ولی این اظهار تا كنون از طریق علمی ثابت نشده است.
 البته ویتامینB٦ و اسید پانتوتنیك اثر روانی دارد و مواد معدنی منیزیم و كلسیم به ما هیچه‌ها نیرو می‌دهند و در راحت شدن و ریلكس
 کردن كمك می‌كنند.  

عصاره كرفس به‌عنوان ملین
برای اینكه به روده‌های خسته و پیر كمك شود، توصیه می‌شود كه هر روز یك لیوان عصاره كرفس مصرف شود. از این طریق روده به روش طبیعی تخلیه   می‌شود.  

نسخه:  یك پرس كرفس
بوته یك كرفس را تمیز كرده و در آب زیادی آن را بجوشانید.  پوست خارجی آن را بگیرید. بوته را به صورت صفحات نازك ببرید. وسط آنها را با یك چنگال جدا كرده به آرد و تخم‌مرغ و فلفل آنها را آغشته و در روغن داغ دو طرف آنها را كمی سرخ كنید با سالاد كاهو یا سالاد فصل میل كنید.
محققان آمریكایی ثابت كرده‌اند كه كرفس جزو١٠ ماده غذایی است كه می‌تواند با سرطان مبارزه كند. از دیگر خواص كرفس می‌توان به موارد زیر اشاره كرد:
تقویت‌كننده   معده
تقویت‌كننده   اعصاب
آب كرفس خام درمان خوبی برای گرفتگی صداست.  
خوردن كرفس حافظه را زیاد و قلب را پاك می‌كند و دیوانگی، جذام و پیسی را
برطرف می‌كند.
كرفس به علت دارا بودن فسفر زیاد، در ازدیاد هوش موثر است.  
كرفس در افزایش شیر مادر موثر است.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: