کد خبر: ۲۷۸۲
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - 2013May 21
شفا آنلاين -هرسال با نزدیک شدن به زمان امتحانات ذهن والدین و دانش آموزان ازنگرانی های گوناگون پر می شود که توجه کافی به آن ها و یافتن راه های صحیح برای برطرف کردنشان می تواند از تاثیرات سوء احتمالی تاحدزیادی جلوگیری کند.
به گزارش شفا آنلاين؛ کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور در خصوص اهمیت تغذیه در فصل امتحانات گفت: یکی از نگرانی های والدین، تغذیه صحیح در دوران امتحانات است که می تواند به آرامش، تمرکز و یادگیری دانش آموزان کمک شایانی بکند. لیلا شورورزی ادامه داد: پدرومادرها باید بدانند که درمقطع زمانی امتحانات افزایش یکباره کالری غذایی ضرورتی ندارد و به جای توجه به کمیت غذا بهتر است به کیفیت آن توجه شود. استرس زیاد درفصل امتحانات روی افراد مختلف تاثیرات گوناگونی دارد، درعده ای باعث می شود زیادبخورند ودرعده ای موجب بی اشتهایی می شود. این کارشناس تغذیه در خصوص موادغذایی مفید در دوران امتحانات گفت: در ایام امتحانات تعداد غذاهای دریایی غیر کنسروی مانند ماهی و میگو را افزایش دهید، این مواد به دلیل فسفر زیاد، تاثیر مثبتی روی حافظه دارند همچنین دارای اسیدهای چرب امگا3هستند که برای بافت مغز ضروری است. وی اظهار داشت: تخم مرغ منبع پروتئین بسیار خوبی به شمار می رودکه لستین موجود درآن برای هوشیاری و تمرکز بسیارمفیداست و همچنین مصرف شیر هم بدلیل داشتن پروتئین باارزش بیولوژیکی وکلسیم بالا درتقویت حافظه نقش دارد که علاوه بر این، لبنیات حاوی ماده ای به نام لاکتوسین هستند که خاصیت آرام بخشی دارند شورورزی در مورد مصرف گوشت و سایر منابع پروتئین گفت: دراین دوران به علت استرس ترشح هورمون آدرنالین دربدن افزایش می یابد، از آن جایی که این هورمون باعث افزایش سوخت پروتئین های بدن می شود، نیاز به پروتئین 2تا3درصد افزایش می یابد و برای رفع این نیاز استفاده ازمنابع پروتئینی مانند انواع گوشت وحبوبات را افزایش دهید تااین میزان پروتئین جایگزین شود. کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور بیان داشت: میوه ها وسبزیجات به علت دارا بودن ویتامین ها و موادمعدنی سبب تقویت حافظه و کنترل استرس می شوند، میوه های شیرین نیز حاوی ماده ای به نام تریپتوفان هستند که ضد استرس و آرام بخش است. وی اضافه کرد: مصرف منابع ویتامین ث در افزایش قدرت یادگیری در فصل امتحانات از اهمیت زیادی برخوردار است. نقش ویتامین ث در افزایش قوای مغز، هوشیاری، رفع کم خوابی و کاهش اضطراب اثبات شده است و نیز علاوه بر تخم مرغ، گردو و بادام زمینی نیز حاوی لستین هستند که در تکامل بافت های مغز نقش دارد
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: