کد خبر: ۲۷۱۰
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - 2013May 19
شفا آنلاين -بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از نگران‌کننده‌ترین بیماری‌ها محسوب می‌شوند و از عوارض اصلی بی‌تحرکی در زندگی هستند اما می‌توان با مصرف غذاهای مفید تا حد زیادی خطر ابتلا به این بیماری‌های کشنده را کاهش داد
  به گزارش شفا آنلاين، هرچند در عصر رقابتی شدن جهان، تغییر در الگوی زندگی کار دشواری است اما تنها با تغییرات کوچک در انتخاب نوع مواد خوراکی مصرفی می‌توانید سلامت قلب خود را تضمین کنید.   برای مثال لوبیای سیاه که منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و منیزیم است برای کاهش فشارخون، کلسترول و قندخون مفید بوده و در نهایت به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند.   جو نیز از جمله موادغذایی است که تمام انواع آن برای پایین آوردن کلسترول بد خون مفید هستند.   همچنین ماهی آزاد و ماهی تن دو نوع ماهی هستند که به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان‌های مفید و اسید چرب امگا-3 برای سلامت قلب توصیه می‌شود.   مصرف روزانه یک مشت گردو نیز کلسترول خون و التهاب سرخرگ را کاهش می‌دهد و می‌توان آن را جایگزین دیگر میان‌وعده‌ها کرد.   بعلاوه پرتقال به دلیل دارا بودن ترکیباتی موسوم به «پکتین‌ها» با افزایش کلسترول خون مقابله می‌کند. این میوه همچنین حاوی پتانسیم بوده و برای کنترل فشارخون مفید است.   هویج نیز ماده‌غذایی مفید برای کنترل دیابت است که این بیماری نیز به نوبه خود تشدید کننده خطر سکته قلبی است و مصرف هویج برای مقابله با کلسترول بد خون توصیه می‌شود.   به گزارش ایسنا به نقل از ایندین تایمز، علاوه بر اینها سیب‌زمینی شیرین نیز منبع غنی از ویتامین A، فیبر خوراکی و لیکوپن است که همگی برای حفظ سلامت قلب و عروق کاربرد دارند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: