کد خبر: ۲۶۶۱۱۷
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020October 15
مدیر گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر ضرورت مصرف میوه و سبزیجات در ایام کرونا تاکید کرد.
 شفاآنلاین>سلامت>سید علی کشاورز، گفت: به گفته یکی از بزرگان علم تغذیه دنیا، پدر بیماری هر چه باشد، مادر آن سوءتغذیه است.

به گزارش شفاآنلاین: کشاورز با عنوان این مطلب که یکی از ارکان سلامتی انسان تغذیه است، افزود: افرادی که کم‌خون هستند بیشتر در معرض ابتلاء به کرونا قرار می‌گیرند.

کشاورز گفت: از آنجا که انواع ویتامین‌ها در سبزی‌ها و میوه‌ها وجود دارد در نتیجه سبزی‌ها و میوه‌ها، معجون سلامتی هستند. ثابت شده است که شکر و قندهای ساده نقش بسیاری در تضعیف سیستم ایمنی بدن دارند در نتیجه در دوران کرونا تا جایی که می‌توانیم باید مصرف قند و شکر را حذف و یا محدود کنیم.

وی ادامه داد: قرقره کردن آب نمک در روز می‌تواند برای ضدعفونی دهان و گلو بسیار مفید و مؤثر باشد و خطر ابتلاء به بیماری را کم می‌کند.

مدیر گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: پختن کامل غذا خیلی از آلودگی‌های میکروبی و سموم میکروبی را از بین می‌برد.


برچسب ها: کرونا ، کووید19 ، میوه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: