کد خبر: ۲۶۴۶۷۶
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020September 16
زالی هشدار داد؛
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهرتهران با بیان این که حجم بیماران و چگالی جمعیت تهران در هیچ نقطه ای از کشور با تهران قابل مقایسه نیست، درباره چالش های تهران در رویارویی با ویروس کووید ۱۹ گفت: فصل مشترک رفع مسایل پیش روی تهران تامین منابع و کاهش بروکراسی های اداری است.

شفاآنلاین>سلامت>در جلسه شورای فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران که ۲۶ شهریورماه، با حضور جمعی مسئولان، معاونین بهداشتی سه دانشگاه مستقر در تهران تشکیل شد، دکتر علیرضا زالی به تبیین وضعیت تهران در روزهای اخیر پرداخت.

به گزارش شفاآنلاین:دکتر زالی ضمن قدردانی از تلاش های ارزنده اعضای شورای فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا، خواستار همگرایی، تعامل و استمرار خدمات بهداشتی و درمانی به مردم در بالاترین سطح شد.

 

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهرتهران با بیان این که با اتکا به همگرایی و تعامل دانشگاههای علوم پزشکی، بسیاری از گردنه های سخت بیماری کرونا را با موفقیت پشت سرگذاشته ایم خاطرنشان کرد: به نظر می رسد همچنان در کشور و مشخصا در تهران با فراز و فرودهای بیماری کرونا روبرو باشیم بنابراین ضرورت همبستگی و تعامل میان مسئولان درمانی و بهداشتی بیش از پیش احساس می شود.

 

دکتر زالی در ادامه تقویت زیرساخت های بهداشتی، اعمال بیشتر محدودیت ها و رعایت فاصله گذاری اجتماعی، عملی شدن جرائم فردی برای کنترل کرونا، نظارت بیشتر بر روند توزیع داروها، برنامه ریزی مدون برای توزیع واکسن آنفولانزا، افزایش ظرفیت ها و تامین اعتبار، افزایش تعرفه دریافتی کارکنان و توجه بیش از پیش به بازدیدها و نظارت ها را مورد تاکید قرار داد.

 

وی در بخش دیگری از این نشست تداوم و اثربخشی اطلاع رسانی در بحران ها خصوصا پاندمی نظیر کرونا را یادآور شد و گفت: باید زمینه های اطلاع رسانی از تریبون ها توسط  مدیران و افرادی که در خط مقدم مقابله با کرونا فعالیت می کنند تقویت شود چرا که اثربخشی این اطلاع رسانی در رفتارهای مردم، مخاطبان و سیاست گذاران غیرقابل انکار است.

 

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهرتهران با بیان این که حجم بیماران و چگالی جمعیت در هیچ نقطه ای از کشور با تهران قابل مقایسه نیست، از چالش های این کلان شهر کشور در رویارویی با ویروس کووید ۱۹ خبرداد و افزود: فصل مشترک رفع مسایل پیش روی تهران تامین منابع و کاهش بروکراسی های اداری است.

 

دکتر زالی جبران درآمدهای کاهش یافته کارکنان، ارائه بسته های تشویقی، تامین نیروی انسانی و تجهیزات را راه حل مناسبی برای تقویت زیرساخت های مقابله با کرونا ذکر کرد.

 

وی با اشاره به اهمیت رعایت پروتکل ها برای کاهش اپیدمی کرونا، بازسازی و بازمهندسی در حوزه بهداشت را خواستار شد.

 

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهرتهران پوشش ۸۰ درصدی غربالگری مبتلایان به کرونا در تهران را جامپ و پرشی ستودنی توصیف کرد و گفت: این مهم دستاوردی ارزنده است که با همکاری معاونین بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی محقق شده.

 

دکتر زالی در ادامه تامین نیروی انسانی در حوزه بهداشت، درمان و غذا و دارو را خواستار شد.

 

وی با اشاره به افزایش شمار مبتلایان به ویروس کووید ۱۹ گفت: بنظر می رسد تابلوی اسفندماه دوباره در حال شکل گیری است و این در شرایطی است که همزمانی کرونا با آنفولانزا و بیماری های شایع فصل سرما، به افزایش بار مراجعان دامن می زند.

 

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهرتهران تلاش برای جذب مشارکت های مردمی و بسیج با همان طراوتی که در روزهای ابتدایی شیوع اپیدمی پای کار آمدند را ضروری ذکر کرد و توضیح داد: مشارکت های مردمی و نهادهای مدنی می تواند راهکار موثری برای کنترل و تسهیل شرایط تهران باشد.

 

دکتر زالی کاهش حضور کارکنان را یکی از موثرترین اقدامات برای کنترل ترددها  و کاهش ترافیک در کالبد شهر دانست و پرهیز از تاخیر در اجرای مصوبات مثل اعمال محدودیت ها و کنترل ترددهای درون شهری و برون شهری را خواستار شد.

 

تکمیل پروژه های بیمارستانی و افزایش تخت های بستری یکی دیگر از مواردی بود که دکتر زالی در این نشست به آن پرداخت.

 

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهرتهران در خاتمه کارنامه درخشان تیم بهداشت و درمان را درخشان و ستودنی ارزیابی کرد و گفت: از زمان شیوع کرونا تا به امروز تمامی خدمات بهداشتی و درمانی در بالاترین سطح ارائه شده و هیچ بیمار مبتلا به کرونایی پشت درهای بیمارستان برای دریافت خدمات معطل نماند.  


دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: