کد خبر: ۲۵۴۷۴۸
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - 2020April 06
بیماری گوشتخوار واگیردار نیست، اما ممکن است فردی در تماس فیزیکی و مستقیم با بیمار مبتلا به بیماری گوشتخوار، آلوده شده و بیماری را از او دریافت کند
شفاآنلاین>سلامت>بیماری گوشتخوار یک بیماری عفونی است که در صورت گسترش، کل بافت‌های بدن را نابود می‌کند.

به گزارش شفاآنلاین،نکروزان غلاف که به آن بیماری گوشتخوار می‌گویند، نوعی عفونت است که باعث مرگ بافت‌های نرم بدن می‌شود و به سرعت گسترش می‌یابد. درصد ابتلا افراد به این بیماری بسیار کم است و به ندرت در کودکان مشاهده می‌شود.

علل ابتلا به بیماری گوشتخوار

بر اساس پژوهش‌های صورت گرفته، ابتدا باکتری‌های هوازی به بافت‌ها آسیب زده و موجب کاهش اکسیژن در بافت می‌شوند سپس باکتری‌ها بی هوازی به گسترش و پیشرفت عفونت کمک می‌کنند.

تورم و قرمزی در محل عفونت، درد شدید و بیش از حد انتظار در محل آسیب دیده، تب و لرز و خستگی از علائم اولیه این بیماری هستند. از علائم ثانویه آن می‌توان به ایجاد زخم و تاول‌های ریز روی پوست، تغییر رنگ پوست، زخم‌های نکروتیک، تشکیل گاز در بافت که باعث سوزش در زیر پوست می‌شود، ترشح مایعات و چرک از محل آلوده و شوک عفونی که می‌تواند با حضور باکتری در خون، فشار خون پایین، تنف سریع و تغییراتی در وضعیت ذهنی فرد همراه باشد، اشاره کرد.

چگونه از ابتلا به بیماری گوشتخوار جلوگیری کنیم؟

شستن دست ها، کنترل وضعیت بریدگی‌ها و زخم‌ها در بیماران دیابتی، خودداری از تماس فیزیکی با افراد آلوده به استافیلوکوکوس اورئوس (یک نوع باکتری) مقاوم به آنتی بیوتیک و رعایت بهداشت مناسب برای پیشگیری از ایجاد عفونت، راه‌های جلوگیری از ابتلا به این بیماری هستند. افرادی که سیستم ایمنی بدنشان ضعیف است و هم چنین افرادی که به بیماری‌های دیگری از جمله بیماری کبدی مبتلا هستند، باید بیشتر مراقب باشند چرا که مستعدتر در ابتلا به این بیماری هستند.

بیماری گوشتخوار واگیردار نیست، اما ممکن است فردی در تماس فیزیکی و مستقیم با بیمار مبتلا به بیماری گوشتخوار، آلوده شده و بیماری را از او دریافت کند.

درمان بیماری گوشتخوار چگونه است؟

در مراحل اول تشخیص بیماری، بیمار باید به سرعت بستری شده و تزریق آنتی بیوتیک‌ها با توجه به نوع باکتری آلوده کننده انجام شود. سپس پزشک جراح بافت آلوده را شناسایی و قطع می‌کند. بسیاری از افراد مبتلا به این بیماری وضعیت خوبی ندارند و باید تحت مراقبت شدید پزشکی قرار بگیرند. 

گندخونی و نارسایی اندام‌ها باید با اقدامات تهاجمی به سرعت درمان شده تا منجر به مرگ بیمار نشوند. طول درمان این بیماری با توجه به وخامت وضع بیمار متفاوت است. افرادی که نیازمند قطع عضو یا جراحی پلاستیک باشند، ممکن است روند درمان آن‌ها ماه‌ها طول بکشد.yjc
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: