شفا آنلاين-تمایل به خوردن خوراکیهای خوشمزه و چرب تنها به دلیل عطر و طعم آنها نیست و بر اساس جدیدترین تحقیقات انواع حسهای پنجگانه در آن دخیل هستند.
به گزارش
شفا آنلاين،کارشناسان در یک بررسی جدید دریافتهاند زبان انسان دارای حس ششم است.
گفتنی
است، بر اساس این تحقیقات کارشناسان ادعا میکنند مردم میتوانند حس
کربوهیدرات را بر روی زبان خود احساس کنند و این باعث تحریک مرکز لذت مغز
آنها میشود.
بررسیها نشان میدهند، این نوع حس
ششم که بر روی زبان فعال است میتواند طعمهای شیرین، ترش، طعم شور، تلخ و
حتی مزههای خوشمزه را تشخیص و شناسایی کند.
کارشناسان
معتقد هستند این حس ششم که بر روی زبان فعال است به افراد لذتی زیاد در
هنگام خوردن مواد پرچرب، شیرین و مملو از کربوهیدرات میدهد و به این دلیل
است که اغلب افراد تمایلی به خوردن غذاهای رژیمی ندارند.
کارشناسان
وجود این حس را متعلق به وجود گیرندههای بصری و بویایی بر روی زبان و
چشمها میدانند که سبب تحریک اشتهای فرد و یا عدم احساس گرسنگی در او
میشود.
کارشناسان حتی اعتقاد دارند افراد قبل از خوردن غذاهای حاوی کربوهیدرات به واسطهی این حس ششم نوعی لذت در خود احساس میکنند.