کد خبر: ۲۴۷۱۸۳
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019December 05
بیماری که سالهای قبل هم وجود داشته و شاید کمتر به مرگ و میر ختم میشده اما پدیده‌ای نوظهور نیست، بوده، هست و خواهد بود و باید با رعایت نکات بهداشتی با آن مقابله کرد
شفا آنلاین>سلامت>بیماری آنفلوآنزا این روزها به یک پای ثابت خبرهای شبکه‌های اجتماعی و دیگر رسانه‌ها تبدیل شده، برخی‌ها نسخه می‌پیچند و عده‌ای هم طبق یک عادت ناپسند، شلوغ می‌کنند و از کاه، کوه می‌سازند.

بیماری که سالهای قبل هم وجود داشته و شاید کمتر به مرگ و میر ختم میشده اما پدیده‌ای نوظهور نیست، بوده، هست و خواهد بود و باید با رعایت نکات بهداشتی با آن مقابله کرد.

لازم است حساس باشیم به جنگ آن برویم و اجازه ندهیم شیوع پیدا کند و باعث افزایش تلفات و ابتلای بیشتر افراد به آن شود اما اگر تصور کردیم با بزرگ نمایی و نگران کردن مردم، کمکی به رفع این معضل بهداشتی می کنیم سخت در اشتباهیم.

مسوولان بهداشتی استان هم اخیرا اعلام کرده اند به خبرهای منتشره در شبکه های اجتماعی توجه نکنید و فقط به آمارهای اعلام شده از سوی منابع رسمی اعتماد کنید.

برخی از کانال های خبری پر مخاطب هم با تمرکز بر روی این بیماری، آمارهای عجیب و غریب و تحلیل های غیرکارشناسی ارائه می کنند که فقط موجب نگرانی مردم و خانواده ها می شود!.

تعطیلی مدارس بعلت این بیماری یا هر نوع بیماری دیگر هم با نسخه پیچی این شبکه ها انجام نخواهد شد، طبق قانون باید مرکز بهداشت شرایط را رصد و در صورتی که تشخیص داد لازم است مدارس تعطیل شود به مسوولان استان و آموزش و پرورش اعلام کند.

خوب هست که حساس باشیم اما خبرسازی نکنیم و موجب نگرانی مردم نشویم و برای خانواده ها دغدغه درست نکنیم.

معلوم نیست برخی از شبکه های اجتماعی چه اصراری دارند تا وقتی جامعه به یک موضوعی حساسی میشود بر شیپور شلوغی بدمند و از کاه، کوه بسازند.

قطعا یکی از وظایف رسانه ها و بخصوص شبکه های اجتماعی، اطلاع رسانی است ، حال چه بهداشت باشد و چه بخش های دیگر؛ همچنین وظیفه آنهاست تا اگر کوتاهی از مسولان دیدند حتما تذکر بدهند و از آنها بخواهند تا مشکل پیش آمده را رفع کنند.

اما اصرار بر بزرگنمایی و ایجاد نگرانی در مردم، پدیده نوظهوری است که از زمان تولد شبکه های اجتماعی، گسترش یافته و خیلی ها به آن عادت کرده اند.

محمدحسین فلاح تفتی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: