کد خبر: ۲۴۴۳۱۳
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۲۵ مهر ۱۳۹۸ - 2019October 17
پیاز به عنوان یک آنتی بیوتیک قوی معروف است و علاوه بر خواص ضدباکتریایی، کاهش دهنده کلسترول و قندخون نیز به شمار می‌رود
شفاآنلاین>سلامت>پیاز از نظر ارزش غذایی به دلیل دارا بودن قندها،ویتامین ها و به ویژه ویتامین ث، مواد معدنی به خصوص کلسیم ، فسفر و پتاسیم دارای اهمیت است.

به گزارش شفاآنلاین، پیاز یکی از قدیمی ترین سبزی ها در دنیا و ایران است که خاستگاه آن در ایران و افغانستان ذکر کرده اند.

پیاز یک آنتی بیوتیک قوی
یک متخصص طب سنتی گفت: پیاز<an onion> به عنوان یک آنتی بیوتیک قوی معروف است و علاوه بر خواص ضدباکتریایی، کاهش دهنده کلسترول و قندخون نیز به شمار می‌رود.

کاهش قندخون

علی حسینی در مورد خواص دارویی پیاز گفت: پیاز قندخون را کاهش می دهد به همین دلیل برای افراد دیابتی و با افزایش ترشح صفرا یکی از خوراکی های مفید برای رفع سموم از بدن است.

ضدعفونی کننده
 
وی ادامه داد: مصرف پیاز باعث نرم شدن سینه می شود و این گیاه درمانی ضدعفونی کننده و کاهنده سرفه و خلط آور است.

همچنین گیاهی ادرارآور است و علاوه بر افزایش اشتها، گرفتگی های مجاری را از بین میبرد.

کاهش کلسترول خون

این متخصص طب سنتی گفت: مصرف پیاز، کلسترول خون را کاهش می دهد و در بین سبزیجات به عنوان یک آنتی‌بیوتیک قوی معروف است به طوری که مصرف خام آن، دهان را ضدعفونی می کند البته مصرف خام آن در افرادی که ترشح معده زیادی دارند یا مبتلا به سوزش مری هستند خوب نیست و باید پخته مصرف شود.

درمان سنگ کلیه با پیاز
 
حسینی افزود: پیاز، سنگ کلیه را خرد می کند و علاوه بر تحکیم لثه‌ها، کلسیم آن دندانها و استخوانها را تقویت می‌کند و از نرمی استخوان جلوگیری می‌کند.

وی ادامه داد: البته پیاز، چون گرم است برای کسانی که طبع گرم دارند مضر است و زیاده روی در خوردن آن موجب سردرد می‌شود.

بهبود آسم
 
این متخصص طب سنتی گفت: پیاز، عفونتهای مجاری تنفسی مانند ورم گلو، برونشیت و آسم را بهبود می بخشد. فارس
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: