کد خبر: ۲۴۱۱۱۳
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019September 04
نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک یکی از مهمترین فرآیندهایی است که باید به پرونده الکترونیک سلامت متصل شود و اولویت اصلی ما، نسخه پیچی الکترونیک است که از تصمیمات هشتمین نشست شورای سیاستگذاری نظام الکترونیک بوده است
شفا آنلاین>سلامت>معاون مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت درباره مراحل استقرار پرونده الکترونیک سلامت، گفت: در مرحله اول، مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی در بخش دولتی به این سامانه متصل شدند و مقرر شد که در فاز دوم استقرار پرونده الکترونیک سلامت، مراکز غیردولتی نیز متصل شوند.

به گزارش شفا آنلاین، مهندس علی اصغر انصاری، گفت: نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک یکی از مهمترین فرآیندهایی است که باید به پرونده الکترونیک سلامت متصل شود و اولویت اصلی ما، نسخه پیچی الکترونیک است که از تصمیمات هشتمین نشست شورای سیاستگذاری نظام الکترونیک بوده است.

وی افزود: روز گذشته با حضور نمایندگانی از انجمن داروسازان ایران و تهران، شرکت‌های نرم افزاری داروخانه و سازمان غذا و دارو نشستی برگزار شد که با هم‌افزایی و همکاری مشترک، برنامه‌ای را برای اجرای بهتر نسخه پیچی الکترونیک داشته باشیم.

معاون مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: گواهی نرم افزارهای داروخانه تا ابتدای پاییز، ارزیابی و صادر می شود و تمام داروخانه‌های کشور تا آبان ماه باید به سامانه‌های جدید ارتقا پیدا کنند تا امکان تبادل اطلاعات با پرونده الکترونیک سلامت را داشته باشند.

بنابر اعلام پایگاه خبری وزارت بهداشت، مهندس انصاری از کدینگ دارو به عنوان یکی از زیرساخت های مهم و اساسی نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک یاد کرد و گفت: خوشبختانه کدینگ دارو تهیه و به تمام دانشگاه های علوم پزشکی کشور، شرکت های نرم افزار دارو و سازمان های مربوطه ابلاغ شد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: