کد خبر: ۲۳۷۷۷۴
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019July 23
افزایش مصرف نمک باعث بروز بیماریهای فشار خون و قلبی عروقی و مشکلات کلیوی می‌شود؛ به همین دلیل مردم باید مراقب میزان مصرف نمک در سبد غذایی روزانه خود باشند
شفاآنلاین>سلامت>مدیر برنامه‌های بهبود تغذیه با اشاره به میزان مجاز روزانه مصرف نمک، گفت: ایرانیان ۲ برابر استاندارد جهانی نمک مصرف می‌کنند.

به گزارش شفاآنلاین،اصلاح استاندارد‌های میزان مصرف نمک و محتوای نمک و شکر درست می شود/ ایرانیان بیش از ۲ برابر مردم دنیا نمک مصرف می‌کنندرضا عزتیان، مدیر برنامه‌های بهبود تغذیه مراکز جمعی وزارت بهداشت ، اظهار کرد: بر اساس توصیه سازمان بهداشت جهانی، نباید بیش از سه گرم نمک در روز استفاده کرد، این در حالی است که میزان مصرف نمک<Salt>روزانه  در ایران بالای پنج گرم است.

وی افزود: به همین منظور وزارت بهداشت، بازرسی‌های مستمر را در سراسر کشور با هدف اندازه‌گیری میزان نمک مصرفی در تهیه نان و نبود ماده جوهر قند، انجام می‌دهد.

عزتیان تاکید کرد: یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت برای اصلاح تغذیه مردم در زمینه مصرف نمک، برگزاری دوره‌های آموزشی در خانه‌های بهداشت و مراکز جامع خدمات سلامت است . خوشبختانه با انجام این کلاسهای آموزشی میزان مصرف نمک در بین مردم ایران کاهش پیدا کرده است.

مدیر برنامه‌های بهبود تغذیه مراکز جمعی وزارت بهداشت بیان کرد: نشست‌های مشترکی بین وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد انجام شده است که یکی از اهداف آن، اصلاح استانداردهای محتوای نمک و شکر است و بسته به شرایط موجود سعی می‌شود تا روند میزان مصرف نمک در بین مردم اصلاح شود.

وی گفت: افزایش مصرف نمک باعث بروز بیماریهای فشار خون و قلبی عروقی و مشکلات کلیوی می‌شود؛ به همین دلیل مردم باید مراقب میزان مصرف نمک در سبد غذایی روزانه خود باشند.

عزتیان یادآوری کرد: مصرف نان‌های شور یکی از عادت غذایی مردم شده است که این مسئله نیز باید اصلاح شود.yjc
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار