شفا آنلاین:داشتن این رژیم غذایی میتواند خطر "بیماریهای قلبی عروقی" را افزایش دهد و باعث تشکیل "لختههای خونی" شود.
به گزارش
شفا آنلاین،پریدخت میران متخصص تغذیه گفت:
رژیم غذایی گیاهی یعنی پرهیز از مصرف گوشت قرمز یا ماهی و نیز محصولاتی که
از حیوانات تامین میشوند از قبیل شیر، پنیر، تخم مرغ و ... این رژیم
میتواند به ایمنی در برابر دیابت، چاقی مفرط و بیماریهای قلبی و عروقی کمک
کند.
وی افزود: نکته مهم اینجاست که رژیم غذایی
صرفا گیاهی خطر بیماریهای قلبی عروقی را افزایش میدهد افراد گیاهخوار
میزان homocysteine خونشان بالاست و علت بالا بودن این اسید آمینه اغلب به
دلیل بیماری شریانهای کرونری است.
این متخصص
تصریح کرد: علاوه بر این افرادی که رژیم غذایی گیاهی را دنبال میکنند با
کمبودهایی به ویژه در ویتامین b12 ، امگا3 و آهن روبرو هستند که در بروز
بیماریهای قلبی عروقی نقش مهمی دارند.