کد خبر: ۲۳۶۰۰۲
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۱۰ تير ۱۳۹۸ - 2019July 01
یکی از روش هایی که امروزه جهت دختر دار یا پسردار شدن در بین جوامع مطرح شده رژیم های تعیین جنسیت است که اولین بار در سال ۱۹۳۳ میلادی روی کرم های دریایی و قورباغه انجام شد
شفا آنلاین>سلامت>عواملی مانند وضعیت فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، داشتن کودکانی از هر دوجنس و یا حتی از دست دادن فرزند و تمایل به داشتن فرزندی از همان جنس باعث می شود که خانواده ها متمایل به داشتن فرزندی با جنسیت خاصی باشند.

به گزارش شفا آنلاین، یکی از روش هایی که امروزه جهت دختر دار یا پسردار شدن در بین جوامع مطرح شده رژیم های تعیین جنسیت است که اولین بار در سال ۱۹۳۳ میلادی روی کرم های دریایی و قورباغه انجام شد و عمده مطالعات انجام شده تاکنون نیز بر روی حیوانات بوده است.

رژیم های تعیین جنسیت(Sex determination regimes) با تغییر در مصرف سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم تنظیم می شود و حداقل باید دو ماه قبل از تاریخ پیش بینی شده برای بارداری شروع شود که در حال حاضر مطالعات متعددی درباره میزان مصرف ویتامین ها و مواد معدنی مادر باردار در قبل و ابتدای بارداری و تاثیر آن بر روی سلامت جنین صورت گرفته است.

نتایج یک مطالعه ای که در سال ۲۰۱۲ انجام شده بود، نشان داد مصرف ویتامین ها و مواد معدنی در قبل بارداری و سه ماهه اول بارداری بر وزن زمان تولد و زایمان زودرس موثر هستند.

تغییر در میزان مصرف ویتامین ها و مواد معدنی توسط مادر در قبل یا ابتدای بارداری خطر ابتلا به بیماری های مزمن در دوران زندگی برای نوزاد، وزن پایین زمان تولد، زایمان زودرس(Preterm delivery) و غیره را افزایش می دهد پس با توجه به تغییر در مصرف ۴ ماده معدنی مهم (سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم) در رژیم غذایی مادر به احتمال بالا شاهد مشکلات جسمی در دوران زندگی کودک خواهیم بود.

رژیم های تعیین جنسیت بر پایه تغییر در نسبت مصرف غذاهای حاوی مواد معدنی توسط مادر است به گونه ای که در رژیم پسردار شدن میزان مصرف سدیم و پتاسیم باید افزایش یابد و کلسیم و منیزیم کاهش یابد که در حال حاضر نیز شاهد مصرف بالای سدیم (نمک) و پایین کلسیم (لبنیات) در میان مردم هستیم بنابراین رژیم پسر دارشدن می‌تواند برای مادران با فشارخون(blood pressure) بالا و نارسایی قلبی مشکلاتی را ایجاد کند.

همچنین در رژیم دختر دار شدن نیز سدیم و پتاسیم کاهش می باید و کلسیم و منیزیم باید افزایش یابد که با توجه به افزایش مصرف کلسیم و کاهش مصرف سدیم و پتاسیم می‌تواند برای مادران با نارسایی کلیوی، اختلالات عصبی وغیر ه مشکلات متعددی را ایجاد کند.
علی رضا زارعی نسب
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: