کد خبر: ۲۳۵۵۱۴
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۰۴ تير ۱۳۹۸ - 2019June 25
براساس آمارهای ثبت شده تا این لحظه، 41.5 درصد از افراد مراجعه کننده در این کمپین ملی، در معرض ابتلا به فشارخون قرار دارند و این افراد باید سبک زندگی و نوع تغذیه خود را اصلاح کنند
شفا آنلاین>سلامت>معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: 9 درصد از افرادی که در کمپین ملی کنترل فشار خون  شرکت کرده اند، تشخیص داده شده که به پرفشاری خون مبتلا هستند و  از این موضوع بی اطلاع بودند.
 
به گزارش شفا آنلاین، دکتر علیرضا رییسی در مراسم آغاز استقرار پرونده الکترونیک سلامت و دیدار ریاست جمهوری با مدیران ارشد نظام سلامت که با حضور رییس جمهور در ستاد وزارت بهداشت(Ministry of Health) برگزار شد، درخصوص روند اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون، اظهار کرد: در این طرح ملی، فشارخون تمامی افراد بالای 30 سال کشور در 26 هزار پایگاه و مرکز بهداشتی و درمانی در سطح کشور سنجیده و در سامانه به ثبت می رسد. تاکنون، 13 میلیون سنجش فشار خون در سامانه پرونده الکترونیک به ثبت رسیده است و به دلیل ایجاد دسترسی مردم به این کمپین، 13 هزار ایستگاه سیار نیز پیش بینی شده و 4 میلیون و 700 هزار ثبت فشار خون نیز در این ایستگاه ها انجام شده است.
 
وی با بیان اینکه با راه اندازی سامانه خوداظهاری، افراد می توانند فشار خون خود را اندازه گیری و ثبت کنند، افزود: با طراحی سامانه ای روی تلفن همراه، افراد می توانند فشارخون خود را به صورت خوداظهاری ثبت کنند.
 
دکتر رییسی ادامه داد: هر شهروندی که در این بسیج ملی شرکت کرده و فشارخونش مورد سنجش قرار گرفته باشد، یک پیامک دریافت می کند و از طریق آن پیامک، چنانچه نیاز به ارجاع و پیگیری بعدی داشته باشد، مطلع شده و مجدد مراجعه خواهد کرد.
 
معاون بهداشت وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه 40 درصد از افرادی که به پرفشاری خون مبتلا هستند، از پرفشاری خون خود اطلاعی ندارند، تصریح کرد: 9 درصد از افرادی که در این کمپین شرکت کرده و تشخیص داده شده که به پرفشاری خون مبتلا هستند، از این موضوع بی اطلاع بودند.
 
وی خاطرنشان کرد: براساس آمارهای ثبت شده تا این لحظه، 41.5 درصد از افراد مراجعه کننده در این کمپین ملی، در معرض ابتلا به فشارخون(blood pressure) قرار دارند و این افراد باید سبک زندگی و نوع تغذیه خود را اصلاح کنند. در این زمینه آموزش های لازم توسط مراقبین بهداشت ارائه می شود.
 
معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد: یکی از مهمترین ویژگی های پرونده الکترونیک سلامت، رصد کل کشور به صورت همزمان است.
 
وی افزود: در زمینه راه اندازی بسیج ملی کنترل فشار خون، بخش خصوصی، بیمارستان ها، هلال احمر و داروخانه ها مشارکت خوبی داشته اند. این طرح از 17 خردادماه آغاز شده و تا 15 تیرماه، ادامه دارد و تا پایان طرح، باید 20 میلیون نفر بیمار مبتلا به فشار خون بالا شناسایی و ثبت شود. در حال حاضر، روزانه یک میلیون نفر مورد جدید ثبت می شوند و این موضوع نشان می دهد که به هدفی که مشخص کرده ایم، نزدیک می شویم.
 
دکتر رییسی با بیان اینکه میزان مشارکت مردم در این بسیج مطلوب بوده است، گفت: افراد بالای 30 سال، مادران باردار و افرادی که دچار مشکلات کلیوی هستند، گروه هدف ما در این طرح ملی محسوب می شوند.
 
معاون بهداشت وزارت بهداشت درخصوص سامانه نظرسنجی آنلاین نیز بیان کرد: تاکنون 127 میلیون نظرسنجی انجام داده ایم و 20 میلیون نفر نیز پاسخ نظرسنجی ها را داده اند. 97.1 درصد از خدمات طرح رضایت داشته و 2.8 رضایت نداشته اند. از افرادی که رضایت ندارند، علت نارضایتی آنها پرسیده می شود و از این طریق مشکلات طرح را برطرف می کنیم. در واقع، تنها حوزه ای هستیم که خود را در معرض قضاوت آنلاین مردم قرار داده ایم.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: