کد خبر: ۲۳۱۹۹۴
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019May 14
در بازرسی انجام شده، مقداری گوشت مشکوک کشف و ضبط شد که پس از ارسال به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان مشخص گردید که صاحب رستوران گوشت خوک را با گوشت گوسفند مخلوط و به صورت چرخ کرده و کبابی به مشتریان عرضه می‌کرد
شفاآنلاین>اجتماعی>رئیس اداره دامپزشکی رامسر گفت : یک رستوران در این شهرستان به دلیل عرضه گوشت خوک به مشتریان تعطیل شد.

به گزارش شفاآنلاین ، محمد جواد رفیعی گفت: بر اساس گزارش‌های دریافتی از مراجع ذیربط دولتی و همچنین در بازرسی انجام شده، مقداری گوشت مشکوک کشف و ضبط شد که پس از ارسال به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان مشخص گردید که صاحب رستوران گوشت خوک<Pig> را با گوشت گوسفند مخلوط و به صورت چرخ کرده و کبابی به مشتریان عرضه می‌کرد.

وی گفت: که اداره دامپزشکی رامسر ضمن شکایت از صاحب این رستوران کته کبابی به مراجع قضایی که روال قانونی خود را طی می‌کند، دادستان رامسر با هدف تنبیه و معرفی کردن رستوران به مردم، دستور پلمپ آن را به مدت یک هفته صادر کرد.

رفیعی افزود: این اولین باری است که در شهرستان رامسر چنین تخلفی دیده شده است.yjc

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: