کد خبر: ۲۳۱۳۷۸
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019May 07
محققان بر این باورند که پروتئین سویا باید در فهرست غذاهای سالم برای قلب قرار گیرد، زیرا تاثیر قابل توجهی بر کاهش کلسترول دارد
شفا آنلاین>سلامت>مطالعات محققان بیمارستانی در تورنتو نشان می‌دهد، پروتئین سویا می تواند کلسترول بد خون را به میزان موثری کاهش دهد.

به گزارش شفا آنلاین، در حالی که سازمان غذا و داروی آمریکا در نظر داشت سویا را از فهرست موادغذایی مفید برای قلب حذف کند، محققان بیمارستان سنت مایکل در تورنتو با استفاده از یک متا آنالیز متشکل از 46 آزمایش، مواد غذایی موجود در سویا(Soya) را بررسی کردند.

برخی آزمایش‌ها تاثیر پروتئین بر کلسترول LDL یعنی همان کلسترول بد را مورد ارزیابی قرار دادند. زمانی که مقدار این کلسترول زیاد می‌شود، در رگ‌های خونی رسوب می‌کند. برخی آزمایش‌ها نیز مقدار کلسترول کلی را ارزیابی کردند.

نتیجه مطالعات نشان می‌دهد پروتئین سویا کلسترول LDL را به میزان 3 تا 4 درصد در بزرگسالان کاهش می دهد، این میزان کوچک ولی بسیار موثر و قابل توجه است.

محققان بر این باورند که پروتئین سویا باید در فهرست غذاهای سالم برای قلب قرار گیرد، زیرا تاثیر قابل توجهی بر کاهش کلسترول(Cholesterol) دارد.

کاهش کلسترول یکی از مهمترین روش‌های جلوگیری از سخت شدن رگ های خونی است. از طرفی کاهش کلسترول از تشکیل پلاک‌های خون در رگ ها و انسداد آن جلوگیری می‌کند و در کنار افزایش فشار خون؛ یک روش موثر برای سلامت سیستم قلب و عروق است.
برچسب ها: کلسترول ، فشار خون ، سویا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: