کد خبر: ۲۲۹۸۳۷
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019April 20
در مرحله دوم اقدامات بهداشتی در مناطق سیل زده، نیاز است که تیم‌های نظارتی هم در ستاد و هم در سطح دانشگاه‌ها، سازماندهی و تقویت شوند
شفاآنلاین>سلامت> معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در حوزه بهداشت، در مناطق سیل زده، اقداماتی نظیر نظارت‌های بهداشت محیط، سلامت مواد غذایی و آب آشامیدنی تشدید پیدا می کند؛ چراکه با گرم‌تر شدن دمای هوا، احتمال شیوع و بروز بیماری نیز افزایش می یابد، بنابراین باید هوشمندانه عمل کنیم.

به گزارش شفاآنلاین، دکتر علیرضا رئیسی در جلسه هماهنگی اقدامات حوزه بهداشت و بررسی چالش‌های موجود در مناطق سیل زده، ضمن قدردانی از اقدامات ارزشمند کادر بهداشت و درمان(cure) در موضوع سیل، اظهار کرد: در مرحله دوم اقدامات بهداشتی در مناطق سیل زده، نیاز است که تیم‌های نظارتی هم در ستاد و هم در سطح دانشگاه‌ها، سازماندهی و تقویت شوند.

وی افزود: نکته بعدی اینکه، تمامی مسئولان درگیر، اعم از دانشگاه‌های درگیر و مسئولان ستادی، باید اقدامات خود را مستندسازی کنند. علاوه بر این، در هر استان، با توجه به مشکلات خاصی که وجود دارد، باید وظایف مترتب بر سایر دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها نیز احصا شده و جمع آوری شوند تا در قالب نامه نگاری رسمی به دستگاه‌های ذیربط تاکید شود.

رئیسی بیان کرد: همچنین، در دانشگاه‌ها نیز باید از توانمندی اعضای هیأت علمی و کارشناسان نیز استفاده شود تا با توجه به شرایط اقلیمی هر استان، برنامه کنترل بیماری‌های واگیر در این مناطق تهیه و ساماندهی شوند. در واقع، باید دورنمایی از اقداماتی که باید انجام شود، تهیه کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه سامانه اطلاع رسانی و ثبت اطلاعات بهداشتی فعال بوده و دانشگاه‌ها به صورت مرتب، گزارش‌های خود را ارسال می‌کنند، خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که اقدامات بهداشتی را نظم می بخشد، بازگشت مردم آسیب دیده به محل اسکان اصلی خود است. بنابراین دستگاه‌های ذیربط باید در این زمینه همکاری کنند.

 وی از تشدید اقدامات بهداشتی در مناطق سیل زده خبر داد و گفت: در حوزه بهداشت، اقداماتی نظیر نظارت‌های بهداشت محیط، سلامت(Health) مواد غذایی و آب آشامیدنی تشدید پیدا می‌کند؛ چراکه با گرم‌تر شدن دمای هوا، احتمال شیوع و بروز بیماری نیز افزایش می‌یابد، بنابراین باید هوشمندانه عمل کنیم.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: