کد خبر: ۲۲۹۶۹۰
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - 2019April 18
میگرن یک سردرد شایع و دارای زمینه ارثی و فامیلی است؛ این نوع سردرد در خانم‌ها شیوع بسیار بیشتری دارد
شفاآنلاین>سلامت> یک متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب گفت: میگرن یک سردرد شایع است که زمینه ارثی دارد و آمار آن در بین زنان نسبت به مردان بسیار بیشتر است.

به گزارش شفاآنلاین، محمدرضا معتمد متخصص(Expert) بیماری‌های مغز و اعصاب و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره سردرد‌های میگرنی اظهار کرد: میگرن یک سردرد شایع و دارای زمینه ارثی و فامیلی است؛ این نوع سردرد در خانم‌ها شیوع بسیار بیشتری دارد.

عوامل تشدید کننده سردردهای میگرنی

وی افزود: سردردهای میگرنی با عواملی چون تغییرات هورمونی، بی خوابی، نور زیاد، سر و صدا، استرس، گرسنگی و مصرف برخی مواد غذایی حاوی مواد نگهدارنده، همچنین مصرف برخی از پنیر‌ها و الکل ممکن است تشدید شود؛ بنابراین بهتر است افراد مبتلا به سردرد‌های میگرنی از  عوامل مذکور که موجب تشدید بیماری است، به شدت اجتناب کنند.

علائم فرم شایع سردرد میگرنی

معتمد بیان کرد: فرم شایع سردرد‌های میگرنی با سردرد‌های ضربانی یک طرفه، انتشار به ناحیه گردن، شقیقه‌ها، ناحیه گیجگاهی و حتی ناحیه چشم خود را نشان می‌دهد؛ همچنین این سردرد همراه با تهوع و استفراغ است.

این متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب اظهار کرد: همان طور که بیان شد سردرد‌های میگرنی در خانم‌ها شیوع بیشتری و سهمی  ۱۸ درصدی دارد؛  این میزان از سردرد‌های میگرنی در سنین بین ۱۵ تا ۴۵ سال رخ‌ می‌دهد؛ آمار سردرد‌های میگرنی در بین آقایان کمتر و تنها حدود ۵ درصد است.

وی گفت: برای پیشگیری(prevention) از سردرد‌های میگرنی راهکار‌های بسیار ساده‌ای وجود دارد؛ سبک زندگی سالم، خواب کافی، برنامه غذایی منظم و سالم و پرهیز از رفتار‌های غیر اصولی مثل استعمال دخانیات از جمله سیگار و کاهش استرس از راهکار‌های موثر و مفید برای  پیشگیری از سردرد‌های میگرنی هستند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: