کد خبر: ۲۲۹۲۶۲
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - 2019April 15
طی تحقیقی که در این زمینه در آمریکا انجام شد و بعد از بررسی سن قلب مردان و زنان بر اساس عوامل خطر‌ساز بروز بیماری‌های قلبی، مانند فشار خون بالا، چاقی و اضافه وزن، سیگار کشیدن و دیابت، مشخص شد که عوامل زیاد دیگری هم در بروز بیماری‌های قلبی دخیل هستند
شفاآنلاین>سلامت> بیماری‌های قلبی و بروز حملات قلبی روز به روز شایع‌تر شده و سن ابتلا به آن کمتر می‌شود.

به گزارش شفاآنلاین، طی تحقیقی که در این زمینه در آمریکا انجام شد و بعد از بررسی سن قلب مردان و زنان بر اساس عوامل خطر‌ساز بروز بیماری‌های قلبی، مانند فشار خون بالا، چاقی (Obesity)و اضافه وزن، سیگار کشیدن و دیابت، مشخص شد که عوامل زیاد دیگری هم در بروز بیماری‌های قلبی دخیل هستند. محققان دریافتند بیش از ۵۰‌درصد همه حملات قلبی با یک رژیم غذایی سالم قابل پیشگیری هستند.

بنابراین سلامت قلب شما در دستان خودتان است. علاوه بر انتخاب یک رژیم غذایی سالم، کاهش وزنن نیز تاثیر زیادی بر سلامت قلب دارد. در ادامه به چند ماده خوراکی اشاره می‌شود که به حفظ سلامت قلب کمک زیادی می‌کنند.

گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی سرشار از ماده‌ای به‌نام لیکوپن است، این ماده آنتی‌اکسیدانی است که برخلاف مواد مغذی موجود در سبزیجات تازه، بعد از پختن افزایش پیدا می‌کند. بسیاری از تحقیقات انجام شده نوعی ارتباط بین مصرف گوجه‌فرنگی سرشار از لیکوپن و کاهش خطر بروز بیماری‌های قلبی، آسیب‌های پوستی و برخی سرطان‌ها یافته است. محققان حتی دریافتند که قرص گوجه‌فرنگی که دارای غلظت بالایی از مواد مغذی گوجه‌فرنگی است، در مقایسه با دارونماها تا 53‌درصد بیشتر به گشادشدن رگ‌های خونی کمک می‌کند.

گردو

گردو سرشار از آنتی‌اکسیدان و اسیدهای چرب امگا 3 است که به‌طور قابل ملاحظه ای می‌توانند خطر بروز بیماری‌های(Diseases) قلبی را کاهش دهند. بررسی‌هایی که بر روی گردو و تاثیر آن بر قلب انجام شده، نشان داده‌اند که خوردن 30 گرم گردو در بیشتر از 5 وعده در هفته می‌تواند تا 40‌درصد خطر بروز بیماری‌های قلبی را کاهش دهد. بیشترین مزیت‌های گردو مربوط می‌شوند به روغن موجود در آن، بنابراین با گرم کردن گردو می‌توانید به جذب روغن آن کمک کنید و یا کمی‌روغن گردو خریداری کرده و از آن در سالادهای خود استفاده کنید

بررسی‌های زیادی نشان داده‌اند افرادی که کاکائو مصرف می‌کنند، چه به شکل نوشیدنی و چهبه شکل شکلات تلخ، از سلامت قلب بیشتری برخوردارند. طی 9 سال تحقیقی که دانشمندان در همین زمینه انجام دادند، متوجه شدند خانم‌هایی که 2 بار در هفته کاکائو یا شکلات تلخ مرغوب مصرف می‌کنند، به میزان 32‌درصد کمتر از سایر خانم‌ها در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی هستند.

تحقیق بلندمدت دیگری بر روی مردان نیز نشان داد مردانی که در هفته به میزان یک سوم فنجان شکلات تلخ مصرف می‌کنند، 17‌درصد کمتر از سایر مردان در معرض ابتلا به سکته مغزی هستند. خواص کاکائو مربوط به موادی به نام پلی‌فنول و فلاووانول می‌شود. این مواد ضد التهاب‌هایی هستند که به حفظ سلامت قلب کمک می‌کنند. شکلات تلخ حداقل 70‌درصد را برای مصرف انتخاب کنید تا بیشترین میزان آنتی‌اکسیدان مربوط به کاکائو به بدن شما برسد
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: