کد خبر: ۲۲۳۴۷۸
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ - 2019February 14
شیرین کننده‌های مصنوعی مانند گلوتن کربوهیدرات و شکر خطر ابتلا به بیماری‌های شناختی مانند آلزایمر را افزایش می‌دهد و همین مسئله باعث ایجاد آسیب جدی در مغز می‌شود
شفاآنلاین>سلامت>برنامه غذایی افراد در عملکرد مغز که عضو حیاتی بدن است، تاثیر دارد پس باید از مصرف برخی غذاها دوری کرد تا به مشکلات جسمانی دچار نشویم.

به گزارش شفاآنلاین، مغز<the brain> عضو حیاتی بدن انسان است که اگر دچار آسیب شود کارکرد همه بدن تحت تاثیر آن قرار می‌گیرد.

شیرین کننده‌های مصنوعی مانند گلوتن کربوهیدرات و شکر خطر ابتلا به بیماری‌های شناختی مانند آلزایمر را افزایش می‌دهد و همین مسئله باعث ایجاد آسیب جدی در مغز می‌شود.

در صورت مصرف ماهی‌های سرشار از جیوه، این ماده موجود در ماهی بر عملکرد مغز و مخچه تاثیر می‌گذارد؛ کارشناسان توصیه دارند که بیشتر از یک بار در هفته از این ماهی‌ها مصرف نشود.

مصرف نوشیدنی‌های شیرین، سیستم تنظیم کننده مغز را مختل می‌کند و مغز برابر تجزیه کالری‌ این مواد عاجز می‌شود؛ در این حالت سلول‌های عصبی در هیپوتالاموس نمی‌توانند کالری مصرف شده را با انرژی سوزانده شده از طریق ورزش مطابقت دهند.

غذا‌های فراوری شده مانند فست فودها اغلب حاوی چربی‌های ترانس هستند که برای مغز انسان مضر است زیرا مقادیر زیادی شکر و مواد تشکیل دهنده مصنوعی در این غذاها وجود دارد.

گلوتن در غذاهای زیادی یافت می‌شود اما مصرف آن برای بخی افراد ممکن نیست و به همین دلیل پایبند بودن به مصرف غذاهایی مانند گوشت، سبزیجات و میوه‌ها می‌تواند برخی مشکلات جسمانی را کاهش دهد.yjc


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: