کد خبر: ۲۲۰۸۳۸
تاریخ انتشار: ۰۱:۳۰ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - 2019January 21
در برخی افراد نوشیدن آب در حین خوردن غذا ممکن است تاثیر نامطلوبی بر وضعیت گوارشی یا سلامت تغذیه‌ای داشته باشد

شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: نوشیدن آب همراه غذا به‌ویژه در کسانی که با مشکل برگشت غذا مواجه هستند تشدید می‌شود.

به گزارش شفا آنلاین:دکتر تیرنگ نیستانی با بیان این مطلب افزود: در برخی افراد نوشیدن آب <drinking water>در حین خوردن غذا ممکن است تاثیر نامطلوبی بر وضعیت گوارشی یا سلامت تغذیه‌ای داشته باشد.

وی ادامه داد: افرادی که دچار مشکل برگشت غذا از معده به مری یا اصطلاحا ریفلاکس هستند بهتر است همراه غذا آب ننوشند چراکه در این حال آب، حجم محتویات معده و در نتیجه فشار داخل معده را مانند مصرف یک وعده غذای پرحجم افزایش می‌دهد و از این رو امکان دارد ریفلاکس را تشدید کند.

نیستانی اظهار کرد: افرادی که به هر دلیلی دچار کم‌اشتهایی و یا کم‌وزنی هستند نیز بهتر است از نوشیدن آب بلافاصله پیش از صرف غذا یا ضمن آن خودداری کنند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: این موضوع به‌ویژه در مورد افرادی که به دلیل ابتلا به بیماری‌های بدخیم، تحت شیمی ‌‌درمانی یا پرتودرمانی‌ و گرفتار عوارض آن مخصوصا بی‌اشتهایی هستند، اهمیت دارد.

وی معتقد است: در این افراد با آنکه نوشیدن مقادیر فراوان مایعات بسیار حیاتی است، زمان آن نباید به فاصله کوتاهی پیش از صرف غذا یا در حین آن باشد.

نیستانی تصریح کرد: بهتر است از حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مانده به غذا و یک تا دو ساعت پس از غذا، آب استفاده نشود و تنها غذا سر سفره گذاشته شود و آب سر سفره نباشد.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: با نوشیدن آب همراه با غذا ممکن است شخص دچار نفخ، ریفلاکس، سنگینی پس از غذا خوردن و سنگینی‌ سر، دل‌پیچه،‌ اسهال و دفع غذا از سیستم گوارش به صورت هضم نشده، شود. گاهی نیز به دلیل اینکه روند هضم غذا به‌درستی انجام نمی‌شود و غذای معده به موقع تخلیه نمی‌شود، در فرد تهوع ایجاد می‌شود.طبنا

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: