برای این که سبزیجات نرمی داشته باشید، کافی است ۲ تا ۳ دقیقه آن ها را در آب بجوشانید. این کار باعث میشود سبزیجات علاوه بر حفظ تازگی خود، ترد و نرم هم بشود.
شفا آنلاین:روش های آشپزی زیاد است و برای آشپزی آسان تر و بهتر، شیوه های منحصر به فردی وجود دارد از جمله
باریک بریدن مرغ
برای این که بتوانید گوشت مرغ را بسیار باریک و یک اندازه برش دهید، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را در فریزر بگذارید. پس از آن که کمی سفت شد، با چاقوی تیز برش دهید.
نرم کردن سبزیجات
برای این که سبزیجات نرمی داشته باشید، کافی است ۲ تا ۳ دقیقه آن ها را در آب بجوشانید. این کار باعث میشود سبزیجات علاوه بر حفظ تازگی خود، ترد و نرم هم بشود. کلمبروکلی، پیاز، گوجه فرنگی و مارچوبه را میتوان به این روش پخت.تا میتوانید از همه قسمتهای سبزیجات استفاده کنید.شاید بد نباشد درباره کاری که میکنید، کمی فکر کنید چون خیلی از قسمتهای سبزیجات که به طور معمول دور ریخته میشوند، خیلی هم خوشمزه هستند. شما میتوانید برگهای بیرونی گلکلم یا برگهای کرفس را بخورید، خیلی هم خوشمزهاند.