کد خبر: ۲۱۶۲۳۰
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۱۵ آذر ۱۳۹۷ - 2018December 06
به دلیل مسائل فرهنگی و دینی تمایل مراجعه به متخصصین خانم افزایش پیدا کرده و به همین ترتیب پزشکان زن برای ورود به دوره دستیاری رشته رادیولوژی تمایل بیشتری دارند
شفاآنلاین>سلامت>مدیرکل دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی گفت: بر اساس سند توسعه درمان کشور نیاز به تخت های بستری و تجهیزات پزشکی مورد نیاز حدود دو برابر می شود؛ متعاقب آن نیاز به نیروی انسانی از جمله متخصصین رادیولوژی تا سال ۱۴۰۴ حدود دو برابر خواهد شد.

به گزارش شفاآنلاین، دکتر بهزاد کلانتری درخصوص متخصصین رادیولوژی بیمارستانهای دانشگاهی گفت: در حال حاضر ۶۴۰ بیمارستان<Hospital> دانشگاهی با بیش از ۹۶هزار تخت فعال و تعداد ۳۹۶ دستگاه سی تی اسکن، ۱۶۵ دستگاه MRI و ٢٤ دستگاه سی تی آنژیو و صدها دستگاه سونوگرافی و سایر امکانات، در سطح کشور وجود دارند، این درحالی است که تعداد متخصصین رادیولوژی رسمی در مراکز دانشگاهی ۳۷۵ نفر است‌.

وی با بیان اینکه برای پوشش خدمات مورد نیاز مردم در این مراکز به بیش از ۲۰۰۰ متخصص رادیولوژی نیاز است، خاطر نشان کرد: به دلیل مسائل فرهنگی و دینی تمایل  مراجعه به متخصصین خانم افزایش پیدا کرده و به همین ترتیب پزشکان زن برای ورود به دوره دستیاری رشته رادیولوژی تمایل بیشتری دارند. به عنوان مثال در سال جاری، ۱۸۸ متخصص رادیولوژی فارغ التحصیل در مراکز دانشگاهی توزیع شدند که تعداد ۱۱۵ نفر از آنها خانم بوده اند.

 مدیرکل دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی بیان کرد: مطابق سند توسعه درمان کشور نیاز به تخت های بستری و تجهیزات پزشکی<Medical Equipment> مورد نیاز حدود دو برابر می شود؛ متعاقب آن نیاز به نیروی انسانی از جمله متخصصین رادیولوژی تا سال ۱۴۰۴ حدودا دو برابر خواهد شد، بنابراین ضروری است ظرفیت پذیرش دستیار رشته رادیولوژی متناسب با نیازها افزایش یابد.ایسنا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
رادیولوژی در حال اشباع
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۶
0
0
به متخصص چشم یا جراح مغز با پذیرش کمتر از ۷۰ نفر بیشتر نیاز هست یا متخصص رادیولوژی با ظرفیت نزدیک به ۳۰۰ نفر.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: