کد خبر: ۲۱۵۱۲۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۰۴ آذر ۱۳۹۷ - 2018November 25
مصرف بیشتر برخی انواع مواد غذایی و نوشیدنی‌ها با کاهش خطر تحلیل رفتن قدرت حافظه و مهارت‌های فکری همراه است. از خوراکی‌هایی که این خاصیت را دارند می‌توان به سبزیجاتی با برگ‌های سبز، سبزیجاتی به رنگ قرمز و نارنجی تیره و آب پرتقال اشاره کرد
شفاآنلاین>سلامت>نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد مردانی که مقدار زیادی میوه و سبزی مصرف می‌کنند کمتر دچار ضعف حافظه می‌شوند.

به گزارش شفاآنلاین، گروهی از متخصصان آمریکایی با بررسی روی ۲۷ هزار و ۸۴۲ مرد برای مدت زمان ۲۶ سال دریافتند که رژیم غذایی سالم سلامت مغز<the brain> مردان را حفظ می‌کند.

آنها در این بررسی از شرکت‌کنندگان درخواست کردند تا در سال ۱۹۸۶ و زمان شروع مطالعه به پرسش‌های مربوط به نوع مواد غذایی و نوشیدنی مصرفی پاسخ داده و سپس تا سال ۲۰۰۲ هر چهار سال یکبار این کار را انجام دهند. همچنین این مردان تا سال ۲۰۱۲ تحت مطالعه قرار داشتند.

همچنین محققان در چند سال پایانی مطالعه آزمایشاتی روی این شرکت‌کنندگان انجام دادند تا مشخص شود آیا توانایی آنان در فکر کردن و به حافظه سپردن موضوعات تحلیل رفته‌ است یا خیر؟

در نهایت بررسی‌ها نشان داد که مصرف بیشتر برخی انواع مواد غذایی و نوشیدنی‌ها با کاهش خطر تحلیل رفتن قدرت حافظه و مهارت‌های فکری همراه است. از خوراکی‌هایی که این خاصیت را دارند می‌توان به سبزیجاتی با برگ‌های سبز، سبزیجاتی به رنگ قرمز و نارنجی تیره و آب پرتقال<Orange juice> اشاره کرد. 

 متخصصان آمریکایی اظهار داشتند: مطالعه انجام شده شواهد بیشتری ارائه کرد که نشان می‌دهد نوع مواد غذایی مصرفی در حفظ سلامت مغز اهمیت دارد.ایسنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: