به گزارش شفا آنلاین، محمدمهدی کشمیرشکن، دبیر چهارمین دوره مسابقات ملی نجات تخم مرغ در این خصوص گفت: این مسابقات در سطح ملی در دو بخش دانشجویی و دانش آموزی در قالب 40 تیم دو یا سه نفر برگزار می شود.
وی با اشاره به روند برگزاری مسابقه نجات تخم مرغ افزود: از سوی ستاد برگزاری مسابقات مصالحی به تیم های شرکت کننده ارائه می شود و تیم ها باید سازه ای را طراحی کنند که از نگهداری تخم مرغ مقابل شکسته شدن حفاظت کند.
دبیر چهارمین دوره مسابقات ملی نجات تخم مرغ اضافه کرد: بعد از طراحی سازه ها توسط تیم های شرکت کننده، سازه های طراحی شده از فاصله 15 متری رها می شود و سازه باید به گونه ای طراحی شده باشد که تخم مرغ سالم به زمین برسد.
کشمیرشکن خاطرنشان کرد: در این مسابقه زیبایی سازه ها، مقاومت سازه ها، خلاقیت در طراحی سازه ها و دقت در رها سازی سازه ها مورد توجه قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه شرکت کنندگان در این مسابقه اکثرا دانشجویان کارشناسی هستند، افزود: هدف از برگزاری این مسابقه تقویت روحیه فعالیت های گروهی و خلاقیت ذهنی دانشجویان است.
دبیر چهارمین دوره مسابقات ملی نجات تخم مرغ با اشاره به استقبال دانشجویان از روند برگزاری این مسابقه گفت: در سال گذشته 30 تیم در مسابقات نجات تخم مرغ شرکت کردند که امسال باتوجه به استقبال دانشجویان از 70 تیم متقاضی شرکت در مسابقات تعداد 40 تیم در مسابقات حضور خواهند داشت.
کشمیر شکن در پایان تصریح کرد: در مجموع 3 تیم در چهارمین دوره مسابقات ملی نجات تخم مرغ برگزیده می شوند که به تیم های برگزیده لوح تقدیر و هدایای نقدی اهدا می شود.