کد خبر: ۲۱۳۶۰۲
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۱۶ آبان ۱۳۹۷ - 2018November 07
خورشت فسنجان مجلسی به دلیل رنگ و طعم خاصی که دارد بسیار دلپذیر تر از خورشت فسنجان معمولی است و به راحتی در دل مهمان ها می نشیند
شفاآنلاین>تغذیه> خورشت فسنجان مجلسی یکی از انواع خورشت های فسنجان می باشد که می توانید آن را در منزل خود تهیه کنید، طرز خورشت فسنجان محلی با خورشت فسنجان عادی تفاوت هایی دارد و به همین دلیل است که از این نوع خورشت بیشتر در مجالس استفاده می شود و در بسیاری از رستوران ها نیز شما این خورشت را در منوی غذایی رستوران مشاهده می کنید.

به گزارش شفاآنلاین، خورشت فسنجان مجلسی به دلیل رنگ و طعم خاصی که دارد بسیار دلپذیر<pleasant> تر از خورشت فسنجان معمولی است و به راحتی در دل مهمان ها می نشیند.

مواد مورد نیاز برای تهیه خورشت فسنجان مجلسی:

    نیم کیلو گردوی آسیاب شده
    مقداری روغن
    ادویه به میزان دلخواه
    رب انار به میزان کافی(بستگی به میزان ترش بودن رب انار شما دارد)
    یک کیلوگرم گوشت سینه مرغ
    مقداری زعفران


طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی:

1. گردوها را به خوبی آسیاب کنید( نه تا حدی که روغن آن در بیاید)

2. حال این گردوی آسیاب شده را به همراه مقدار کمی روغن درون یک ظرف بریزید و بر روی شعله متوسط قرار دهید تا به خوبی تفت داده شود

3. بعد از آن به فاصله های کوتاه آب سرد به این مخلوط اضافه کنید تا روغن آن به خوبی در بیاید. (خوش مزگی و خوش رنگ بودن این خورشت به زمانی است که گردو را می پزید، هر چه گردو بیشتر بر روی شعله بماند این خورشت نیز خوش طعم تر می شود.)

4. بعد از دو الی سه ساعت می توانید ادویه های مورد علاقتان را به میزان دلخواه به این خورشت اضافه کنید تا رنگ و بوی این خورشت را تحت تاثیر قرار دهد

5. در همین مرحله می توانید کمی رب انار نیز به میزان دلخواهتان به خورشت اضافه کنید

6. بعد از آن نیز باید مرغ را سرخ کنید و بعد از سرخ شدن کامل مرغ آن را نیز به خورشت اضافه کنید و منتظر جا افتادن خورشت فسنجان مجلسی بمانید.

نکاتی مهم برای تهیه خورشت فسنجان مجلسی:

    برای خوش طعم تر شدن و خوش بو تر شدن خورشت فسنجان مجلسی می توانید در پایان به آن کمی زعفران نیز اضافه کنید تا عطر و طعم زعفران<Saffron> تاثیر خود را بر روی این خورشت بگذارد.

    برای تزئین این خورشت می توانید فیله های مرغ را به صورت لوله ای در بیاورید و به کمک خلال دندان آن را ثابت نگه دارید و بر روی خورشت قرار دهید.

    برای تزئین همچنین می توانید از دانه های قرمز انار نیز استفاده کنید، این دانه ها علاوه بر تزئین می تواند در هنگام میل کردن غذا نیز طعم خاصی را برای شما به ارمغان بیاورد.

    برای بهتر پخته شدن غذا می توانید بعد از اضافه کردن مرغ کمی آب سرد نیز به خورشت اضافه کنید.برترین ها


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار