کد خبر: ۲۱۳۱۶۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۱۲ آبان ۱۳۹۷ - 2018November 03
انگولاس یا همان بچه مارماهی به زبان اسپانیایی‌ها یکی از گرانقمیت‌ترین غذا‌هایی است که مردم این کشور به آن بسیار علاقمند هستند و علت این همه توجه مشتریان به این غذای نه چندان خوش ظاهر و طعم را کسی نمی‌داند
شفاآنلاین>سلامت> در این مطلب می‌خواهیم شما را با یک غذای گرانقیمت آشنا کنیم که مزه آنچنان خاصی هم ندارد.

به گزارش شفاآنلاین، انگولاس یا همان بچه مارماهی به زبان اسپانیایی‌ها یکی از گرانقمیت‌ترین غذا‌هایی است که مردم این کشور به آن بسیار علاقمند هستند و علت این همه توجه مشتریان (Customers)به این غذای نه چندان خوش ظاهر و طعم را کسی نمی‌داند. به گفته مردم اسپانیا این غذا در گذشته‌های دور به عنوان غذایی برای خوک‌ها استفاده می‌شد، اما به مرور زمان به یک غذای گرانقیمت و لاکچری در رستوران‌های این کشور مورد استفاده قرار گرفت که مردم عادی کمتر به سراغ آن می‌روند و بیشتر نظر ثروتمندان را به خود جلب می‌کند.

اکنون قیمت این غذا ۱۰۰۰ یورو است و در رستوران‌های شیک و بزرگ سرو می‌شود، این خوراکی با وجود این قیمت بالا طعم خاصی هم ندارد، رادریگو گارسیا فونسکا که یک سرآشپز اسپانیایی در رستوران مادرید است، درباره این موضوع گفت: خود من برای چنین غذایی هیچ وقت اینقدر هزینه نخواهم کرد، چراکه نه مزه جالبی دارد و نه ظاهر زیبایی، به عقیده من حتی کاهو در برابر این خوراکی بهتر است!

عجیب‌تر اینکه در اسپانیا حتی بازار(Market) سیاه برای این غذا وجود دارد که علت آن محبوبیت بیش از اندازه‌اش است.





نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: