کد خبر: ۲۱۲۳۰۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۰۲ آبان ۱۳۹۷ - 2018October 24
ماهی منبع امگا ٣ است که مصرف آن در زنان سبب می‌شود زخم‌های پس از زایمان زودتر بهبود یابند و بافت‌های مغز و سیستم عصبی تقویت شوند
شفاآنلاین>سلامت> مسئول تغذیه مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: بهبود عملکرد مغز و پیشگیری از سرطان سینه در زنان با مصرف دو وعده ماهی در هفته امکان‌پذیر است.

به گزارش شفاآنلاین،  «شهلا جودت» افزود: ماهی منبع امگا ٣ است که مصرف آن در زنان سبب می‌شود زخم‌های پس از زایمان زودتر بهبود یابند و بافت‌های مغز و سیستم عصبی تقویت شوند.

وی نسبت به مصرف ماهی در زنان بالای ٤٠ سال تأکید کرد و افزود: بیماری قلبی یکی از علل مرگ و میر در زنان بالای ٤٠ سال است که با مصرف ماهی‌های چرب می‌توان از بروز آن کاست.

مسئول تغذیه مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی تصریح کرد: مصرف امگا ٣ در زنان به درمان افسردگی(Depression)، بهبود عملکرد مغز، سرطان و.... کمک شایانی می‌کند.

جودت یادآور شد: ماهی سالمون یا آزاد منبع غنی از اسیدهای چرب، ویتامین دی، آهن و پروتئین با کیفیت بالاست که مصرف(Consumption) آن برای حفظ سلامت بدن توصیه می‌شود.
مطالب مرتبط
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: