کد خبر: ۲۱۰۰۹
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - 2014April 28
شفاآنلاين -رئیس دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه هم اکنون به 100 هزار پرستار برای رفع کمبود نیروی انسانی نیاز داریم، گفت: این در حالی است که سالانه 7 هزار فارغ التحصیل پرستاری از دانشگاههای دولتی و آزاد داریم.

به گزارش شفاآنلاين، دکتر عباس عباس زاده اظهار کرد: برای رسیدن به تربیت 100 هزار پرستار برای جبران کمبود نیروی انسانی در 4 سال آینده باید سالانه 25 هزار دانشجوی پرستاری پذیرش شوند این در حالی است که طی این مدت شماری از پرستاران بازنشسته و یا از کار کناره می گیرند.

وی ادامه داد: با توجه به سیاستهای وزارت بهداشت مبنی بر افزایش کمی و کیفی خدمات و رضایت مندی مردم از مراقبت های پرستاری، آموزش پرستاری هم باید هماهنگ با سیاست ها به سمت ارتقاء کمی و کیفی پیش برود.

رئیس دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: هم اکنون باید 2 موضوع مهم شامل افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پرستاری با هدف افزایش رضایت مندی مردم و افزایش کیفی آموزش پرستاری پیگیری شود.

عباس زاده با بیان اینکه در این راستا باید از توانمندی اساتید، اعضای هیئت علمی و عرصه ها و فضاهای آموزشی حداکثر استفاده را برد، گفت: باید ظرفیتهای جدیدی ایجاد شود تا شمار پذیرش دانشجویان پرستاری افزایش یابد هم اکنون در مقطع کارشناسی سالانه 7 هزار پرستار از دانشگاههای دولتی و آزاد فارغ التحصیل می شوند.

وی با اشاره به اینکه توجه به کیفیت آموزش باید همزمان با ارتقاء کمی شمار دانشجویان باشد، ادامه داد: بهترین شیوه در آموزش پرستاری استفاده از عرصه های بالینی است که البته بازنگری رشته های پرستاری با این رویکرد انجام شد.

عباس زاده خاطر نشان کرد: این نگاه باید در اساتید ایجاد شود که بهترین راهکار ارتقاء کیفیت آموزش، حضور بیشتر دانشجو در بالین است اما در عین حال باید آموزش و محتوای آموزشی به روز شود و به آموزش و تمرین، ارتباط انسانی با مددجویان و ارتباط بین اعضای تیم سلامت، استاد و دانشجو توجه شود.


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: