کد خبر: ۲۰۹۸۸۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۰۹ مهر ۱۳۹۷ - 2018October 01
یکی از ویژگی‌های مهم مرکبات، داشتن آنتی‌اکسیدان فراوان است. افرادی که به‌طور مرتب از این میوه‌ها استفاده می‌کنند، ۰۶ درصد کمتر احتمال دارد که به سرطان پیشرونده معده مبتلا شوند زیرا وجود ویتامین C در این میوه‌ها ترکیباتی را خنثی می‌کند که از عوامل سرطان‌زا هستند
شفاآنلاین>سلامت> یکی از ویژگی‌های مهم مرکبات، داشتن آنتی‌اکسیدان فراوان است. افرادی که به‌طور مرتب از این میوه‌ها استفاده می‌کنند، ۰۶ درصد کمتر احتمال دارد که به سرطان پیشرونده معده مبتلا شوند زیرا وجود ویتامین C در این میوه‌ها ترکیباتی را خنثی می‌کند که از عوامل سرطان‌زا هستند.

به گزارش شفاآنلاین، در ادامه دلایل خوب برای مصرف بیشتر این میوه‌ها معرفی شده است:

غنی از ویتامین‌ها

مرکبات منبع عالی ویتامین C به شمار می‌روند. این ویتامین یک ماده مغذی برای تقویت سیستم ایمنی(Safety system) بدن بوده و برای حفظ سلامت پوست ضروری است. در واقع یک عدد پرتقال متوسط تمام نیاز روزانه شما به ویتامین C را تامین می‌کند. مرکبات همچنین دارای مقادیر خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی دیگر مانند ویتامین B، پتاسیم، منیزیم و مس هستند.

مبارزه با افزایش وزن

در سال 2011 مطالعات محققان بریتانیایی نشان داد که نوبیلتین، فلاونوئید موجود در نارنگی به جلوگیری از ابتلا به چاقی کمک می‌کند ضمن اینکه محافظی در برابر ابتلا به دیابت نوع 2 است. پس اگر رژیم گرفته‌ اید و می‌خواهید میزان کالری‌‌های دریافتی‌ تان را بدون محروم کردن خود از مواد مغذی کاهش دهید، می‌‌توانید به جای موز یا انگور، نارنگی یا پرتقال میل کنید.

تقویت سلامت قلب

مطالعات محققان ژاپنی نشان داده که مصرف مرکبات با نرخ پایین ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته ارتباط دارد. همچنین بنا بر مطالعات، مصرف گریپ‌فروت با کاهش فشار خون سیستولیک مرتبط است. فیبر محلول و فلاونوئید موجود در مرکبات سطح کلسترول بد و تری‌گلیسیرید را کاهش داده و کلسترول خوب را افزایش می‌دهند.

مبارزه با سرطان

بسیاری از مطالعات نشان داده‌اند که میوه‌های خانواده مرکبات خطر ابتلا به برخی سرطان‌های خاص را کاهش می‌دهند. به عنوان مثال مصرف منظم گریپ‌فروت با کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه همراه است. همچنین خطر ابتلا به سرطان‌های(Cancers) مری، معده، پانکراس، و سینه نیز در اثر مصرف منظم این میوه‌ها کاهش می‌یابد.

کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه

یک نوع سنگ کلیه در اثر میزان کم سیترات در ادرار ایجاد می‌شود. بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات به‌خصوص میوه‌های خانواده مرکبات، می‌توانند میزان سیترات در ادرار را افزایش دهند و خطر سنگ کلیه را کم کنند.نوشیدن آب مرکبات نیز می‌تواند همین خاصیت را داشته باشد.

حفظ سلامت مغز

فلاوونوئید موجود در مرکبات منجر به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون می‌شود. یکی از علت‌های این بیماری‌ها وجود التهاب است.فلاونوئیدها قابلیت‌های ضد التهابی دارند و برای محافظت در برابر زنجیره‌ای از عللی که باعث تخریب سیستم عصبی می‌شوند، مفیدند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: