کد خبر: ۲۰۹۳۸۱
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۰۳ مهر ۱۳۹۷ - 2018September 25
قیمت دارو نسبت به متوسط منطقه در کشور پایین‌تر است و در طول چند سال اخیر تعرفه داروسازان افزایشی نداشته است

شفاآنلاین> سلامت> محمد ریاحی رئیس سندیکای وارد کنندگان دارو  اظهار کرد: مدیریت تخصیص ارز دولتی به شرکت‌های تولیدی یا بیمه‌گر در شرایط فعلی کاری صحیح نیست و گمان نمی‌کنم صنعت ناتوان بیمه بتواند با ارز دریافتی، کار را به سامان برساند.

به گزارش شفاآنلاین، وی ادامه داد: صنعت بیمه<insurance industry> باید با تعریف چارچوبی معین برای خود، بتواند به اندازه کافی و دقیق کارهای خودش را به درستی انجام دهد. همچنین در چنین شرایطی می‌تواند با دریافت ارز، مسائل مختلف از جمله موضوعات حوزه سلامت را برطرف کند.

ضیایی تأکید کرد: پرداخت سوبسید <subside>باید به صنعتی تعلق گیرد که از توزیع آن اطمینان کامل داشته باشیم، اما می بینیم که صنعت بیمه تأثیرگذار نیست.

تعرفه داروسازان افزایشی نداشته است
وی در خصوص قیمت دارو ادامه داد: قیمت دارو نسبت به متوسط منطقه در کشور پایین‌تر است و در طول چند سال اخیر تعرفه داروسازان افزایشی نداشته است.

ضیایی اضافه کرد: با وجود افزایش پیدا نکردن قیمت دارو ولی سایر هزینه‌ها طی چند سال گذشته و به خصوص در چند ماه اخیر افزایشی زیاد پیدا کرده و این مسئله باعث بروز مشکلاتی در صنعت داروسازی <Pharmacy industry>کشور شده است.

فعالیت 12 هزار داروخانه در سطح کشور
وی اظهار کرد: بازار دارویی در حدود 18 هزار میلیارد است که در حال حاضر 12 هزار داروخانه در سراسر کشور مشغول فعالیت هستند که مرتب در حال افزایش است و به دلیل پایین بودن سود درآمدها در حال کاهش است.

ضیایی گفت: در حدود 29 درصد از داروخانه‌های کشور در حال ورشکستگی هستند و مطالبات داروخانه‌ها نیز ما را خسته کرده است.

وی ادامه داد: رئیس مجلس به کمیسیون بهداشت دستوری مبنی بر رسیدگی به کار مطالبات داروسازان کرده است و مسئولان بیمه تأمین اجتماعی نیز قول دادند تا بدهی سال 96 را پرداخت کنند که متأسفانه هنوز مطالبات ما پرداخت نشده است.

ضیایی یادآوری کرد: سود پول‌های ما به خاطر دیرکرد در پرداخت مطالبات مستهلک شده و متأسفانه کسی جریمه دیرکرد را به داروسازان پرداخت نمی‌کند.yjc

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: