مشکل از آنجایی ناشی میشود که ما بهطور معمول بیش از حد نمک مصرف میکنیم و اغلب عوارض جانبی آن را نادیده میگیریم. اگرچه در نگاه نخست ممکن است بیضرر بهنظر برسد، اما مصرف بیش از حد نمک با گذشت زمان میتواند به مشکلات التهابی، قلبیوعروقی و کلیوی منجر شود
شفاآنلاین>سلامت> نمک یکی از پر استفادهترین مواد در جهان است که برای بهبود مزهغذا در پختوپز مصرف میشود.نمک منبع موادمعدنی است، که در دوزهای اندک، به بدن در حفظ تعادل الکترولیتها و دیگر فرایندهای مهم حافظ سلامت انسان کمک میکند.
به گزارش شفاآنلاین، مشکل از آنجایی ناشی میشود که ما بهطور معمول بیش از حد نمک مصرف میکنیم و اغلب عوارض جانبی آن را نادیده میگیریم. اگرچه در نگاه نخست ممکن است بیضرر بهنظر برسد، اما مصرف بیش از حد نمک با گذشت زمان میتواند به مشکلات التهابی، قلبیوعروقی و کلیوی منجر شود.
بر همین اساس است که مصرف روزانه نمک باید محدود باشد. برای تحقق این هدف شما میتوانید میزان مصرف غذاهایی که حاوی نمک هستند را کاهش دهید و همچنین ادویههای دیگر را جایگزین آن کنید. در ادامه با برخی ادویهها که میتوانند در این مسیر کمک حال باشند، بیشتر آشنا میشوید.
سیر
سیر ادویهای سرشار از ویتامینها، مواد معدنی، و آنتی اکسیدانهاست. زمانی که این مواد جذب بدن میشوند، به پیشگیری(prevention) از انواع مختلف بیماریها کمک میکنند.برخلاف نمک، سیر مادهای با ویژگیهای ضدالتهابی و ادرارآور است، که اثرات آن موجب کاهش احتباس مایع در بدن و پیشگیری از مشکلات قلبیوعروقی میشود.
پودر پیاز
با بهرهمندی از ویژگیهای مشابه با سیر و همچنین برخورداری از آلیسین، زمانی که برای کاهش مصرف نمک تلاش میکنید، پودر پیاز جایگزینی خوب است.در شرایطی که پودر پیاز از ویژگیهای کمتری در مقایسه با خود پیاز برخوردار است، اما مواد مغذی موجود در آن موجب میشوند تا گزینهای خوب برای بهبود عطر و طعم غذا باشد.
فلفل سیاه
فلفل سیاه ادویهای با ویژگیهای ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی است. زمان ورود به بدن، این ویژگیها از بافتها در برابر اثرات منفی رادیکالهای آزاد محافظت میکنند.مصرف فلفلسیاه به بدن در مقابله با فشارخون بالا کمک میکند و با گذشت زمان عملکرد کلیهها را با تحریک دفع مایعات بهبود میبخشد.
زردچوبه
زردچوبه ادویهای شناخته شده در دنیای آشپزی محسوب میشود، که مزه خاص و رنگ نارنجی آن در این زمینه موثر بودهاند.این ادویه سرشار از آنتیاکسیدانها گزینه خوبی برای افرادی است که قصد دارند بدون استفاده از نمک عطروطعم غذای خود را بهبود ببخشند.ویژگیهای ضدالتهابی، گوارشی و ضد باکتری زردچوبه به بهبود سلامت انسان و محافظت از سلولها در زمان ابتلا به بیماری(Sickness) کمک میکنند.
زنجبیل
زنجبیل بهواسطه ویژگیها ضدالتهاب، گوارشی، و آنتیاکسیدانی خود شناخته شده است و یک گزینه عالی دیگر برای افرادی محسوب میشود که در پی کاهش مصرف نمک خود هستند.زنجبیل حاوی تراکم بالایی از ترکیبی بهنام جینجرول است که افزون بر بخشیدن عطروطعمی تند به زنجبیل، مسئول فواید دارویی آن نیز است.