کد خبر: ۲۰۴۶۸۴
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ - 2018August 04
هر سال با فرا رسیدن فصل تابستان و در پی گرمای شدید هوا که باعث افزایش سرعت تبخیر آب دریاچه ارومیه می‌شود، به علت اشباع نمک، کاهش اکسیژن و افزایش دما آب، باکتری‌هایی نمک دوست از جنس‌های هالوباکتریوم و هولوکوکوس و آرکوباکترها به شدت تکثیر پیدا می‌کنند که این امر باعث ایجاد رنگ قرمز مایل به صورتی تا زرشکی آب دریاچه ارومیه می‌شود




نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: