کد خبر: ۲۰۴۴۵۳
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ - 2018August 01
ماده شیمیایی موسوم به جینگرول موجود در زنجبیل آنزیمی را در دهان تحریک می‌کند و این آنزیم به نوبه خود موجب شکسته شدن و از بین رفتن موادی که عامل بوی بد دهان هستند می‌شود

شفا آنلاین>سلامت>متخصصان علوم پزشکی در یک مطالعه جدید دریافتند که چای زنجبیل می‌تواند به رفع بوی بد دهان کمک کند.

به گزارش شفا آنلاین: آنها معتقدند که فقط یک نوع ماده شیمیایی موجود در زنجبیل مسئول این تاثیر مثبت است. در واقع همین ماده شیمیایی عامل طعم تند این ریشه خوراکی است.

متخصصان دانشگاه فنی مونیخ در آلمان حین آزمایش روی تاثیر مواد غذایی بر مولکول‌های بزاق دهان دریافتند که ماده شیمیایی موسوم به " جینگرول" موجود در زنجبیل آنزیمی را در دهان تحریک می‌کند و این آنزیم به نوبه خود موجب شکسته شدن و از بین رفتن موادی که عامل بوی بد دهان هستند می‌شود.

 کارشناسان سلامت می‌گویند این یافته می‌تواند منجر به تولید انواع خمیردندان<Toothpaste> و دهانشویه‌ با استفاده از این ماده خوراکی تند و طعم دار شود.ایسنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: