کد خبر: ۲۰۴۳۶۷
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۷ - 2018July 31
محققان تاکید می کنند افزودن غلات کامل به رژیم غذایی دارای فواید احتمالی زیر هستند
شفا آنلاین>سلامت>غلات کامل بخش مهمی از رژیم غذایی متوازن هستند و به کاهش ریسک ابتلا به برخی بیماری های مزمن کمک می کنند.

به گزارش شفا آنلاین، غلات منبع فیبر، چندین ویتامین گروه B، و مواد معدنی نظیر آهن، منیزیم و سلنیوم هستند.

محققان تاکید می کنند افزودن غلات کامل به رژیم غذایی دارای فواید احتمالی زیر هستند:

-کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی.

- کاهش مشکل یبوست(Constipation).

- کمک به کنترل بهتر وزن.

- در صورت فرآوری شدن با فولات، ممکن است به پیشگیری از نقایص لوله عصبی در طول رشد جنین کمک کند.
برچسب ها: غلات ، بیماری قلبی ، یبوست
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: