کد خبر: ۲۰۴۳۰۴
تاریخ انتشار: ۰۴:۱۵ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ - 2018August 01
آرامش خود را حفظ کنید. در حالی که وجود حشره در گوش ترسناک است، اما اگر بیش از حد بترسید و حرکات عجیب و غریب داشته باشید، حشره را بیشتر می ترسانید و ممکن است عقب تر برود و بیشتر وارد کانال گوش شود. در نتیجه به گوش آسیب می رسد
شفا آنلاین>سلامت> گوش درد به دلایل مختلفی از جمله تغییرات آب و هوایی یا آلرژی ایجاد می شود. اگر حشره ای در گوش شما باشد، دچار گوش درد، احساس وز وز گوش<Tinnitus> و خونریزی می شوید. همچنین ممکن است دچار گزش، سرگیجه و کاهش شنوایی شوید.

به گزارش شفا آنلاین:1. آرامش خود را حفظ کنید. در حالی که وجود حشره در گوش ترسناک است، اما اگر بیش از حد بترسید و حرکات عجیب و غریب داشته باشید، حشره را بیشتر می ترسانید و ممکن است عقب تر برود و بیشتر وارد کانال گوش شود. در نتیجه به گوش آسیب می رسد.

2. از وارد کردن وسایل مختلف به گوش خود اجتناب کنید. شما که نمی خواهید حشره را در گوش خود گیر بیاندازید یا به طور اتفاقی به گوش خود آسیب بزنید؟ در گوش پایانه های عصبی حساسی وجود دارد که ممکن است با ورود وسایلی مانند انبرک یا کلید دچار اسیب جدی شوند.

چگونه حشره ای را از گوش بیرون بکشیم

3. محل حشره را مشخص کنید. از کسی بخواهید در گوش شما نور بتاباند. در این صورت می توانید محل حشره و نوع آن را مشخص کنید. اگر حشره در انتهای کانال گوش قرار دارد، بهتر است سریعا به پزشک مراجعه کنید تا با تجهیزات مخصوص حشره را بیرون بکشد.

4. در محلی راحت بنشینید.اگر حس می کنید، حشره به قدری نزدیک است که می توانید خودتان آن را خارج کنید در محلی نرم و راحت بنشینید به طوری که دوست یا نزدیکانتان به راحتی به گوش شما دسترسی داشته باشد.

5. گوش خود را تکان دهید. یکی از بهترین راه های خارج کردن حشره، استفاده از قدرت جاذبه است. سرتان را به سمت زمین بگیرید، لاله ی گوش را در دست بگیرید و گوش را تکان دهید. اگر حشره خیلی عمیق وارد کانال نشده باشد، احتمالا بیرون می افتد.

6. اجازه دهید حشره خودش خارج شود، اگر حشره همچنان زنده باشد، شانس این وجود دارد که خودش از گوشتان خارج شود. اگر آرامش خود را حفظ کنید و انگشتتان را از کانال گوش دور نگه دارید، با تکان دادن سر ممکن است حشره بیرون بیاید.

7. گوشتان را با آب گرم بشویید. سرتان را صاف بگیرید. قسمت خارجی گوشتان را بکشید. دوش آب گرم را به سمت گوش بگیرید، سپس سرتان را خم کنید تا آب بیرون بریزد. اگر حشره خارج نشد و احساس کردید گوشتان پر از آب شده است برای پیشگیری از آسیب بیشتر به گوش از ادامه ی این کار اجتناب کنید.

8. از روغن زیتون یا روغن بدن بچه برای کشتن حشره استفاده کنید. بدین ترتیب حداقل از دست گزش و خارش های وی راحت می شوید. یک قطره کافی است!!!

9. اگر توانستید حشره را بیرون بکشید، وجود تمام بخش های بدنش را بررسی کنید. اگر قسمتی از بدنش در گوش شما باقی مانده باشد، می تواند منجر به عفونت گوش شود. در این صورت برای بیرون کشیدن بقایای حشره باید به پزشک مراجعه کنید.

10. برای بیرون کشیدن حشره به دکتر مراجعه کنید. پزشک می تواند با وسایل مکش مخصوص که اغلب برای تمیز کردن وکس گوش به کار می رود، حشره را بیرون بکشد. از لوازم مکش معمول در خانه استفاده نکنید. این کار بسیار خطرناک است. پس حتما به اورژانس مراجعه کنید.

11. علائم عفونت را بررسی کنید. بعد از بیرون کشیدن حشره، مراقب هرگونه علائم عفونت مانند تب، درد، ترشح، چرک، از دست رفتن شنوایی، و سرگیجه باشید. در صورت بروز عفونت باید به متخصص گوش و حلق و بینی برای درمان تخصصی مراجعه کنید.phow
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: