کد خبر: ۲۰۳۱۷۵
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۳۰ تير ۱۳۹۷ - 2018July 21
مواد شیمیایی افزوده شده به گوشت‌های فرآوری شده موسوم به نیترات‌ها از رشد باکتری‌ها جلوگیری می‌کنند

شفا آنلاین>سلامت>به گفته محققان، مواد شیمیایی مورداستفاده در گوشت‌های فرآوری شده نظیر هات داگ و سوسیس، با اختلال رفتاری موسوم به «مانیا» یا شیدایی مرتبط است.

به گزارش شفا آنلاین:مواد شیمیایی افزوده شده به گوشت‌های فرآوری شده موسوم به نیترات‌ها از رشد باکتری‌ها <Grow bacteria>جلوگیری می‌کنند.

دکتر رابرت یولکن، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه جان هاپکینز مریلند آمریکا، در این باره می‌گوید: «اسناد و شواهد متعدد نشان می‌دهد که میکروب‌های درون روده‌ها می‌توانند بر مغز اثر داشته باشد.»

محققان در این مطالعه داده‌های بیش از ۱۰۰۰ نفر مبتلا به مشکلات روانی<mental health problems> و افراد فاقد چنین مشکلاتی را بررسی کردند.

آنها دریافتند، افرادی که برای مدتی به خاطر اختلالات ناشی از بیماری روانی شیدایی نظیر بیش فعالی، هیجان و بیخوابی بستری شده بودند در مقایسه با افراد فاقد سابقه یک اختلال روانی جدی، 3/5 بار بیشتر گوشت‌های حاوی نیترات مصرف کرده بودند.

مانیا معمولا در افراد مبتلا به اختلال دوقطبی روی می‌دهد اما ممکن است افراد مبتلا به شیزوفرنی هم مبتلا به آن شوند. مانیا شامل اندیشه‌ها و تفکر خودمهم انگاری است و به رفتارهای پرخطر منجر می‌شود.مهر
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: