کد خبر: ۱۹۹۱۹۴
تاریخ انتشار: ۰۱:۱۵ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۷ - 2018June 15
پای خرما و بادام دسری خوشمزه و همچنین مقوی است که می‌توانید در این روز‌های آخر ماه رمضان برای سفره افطار تهیه کرده، میل کنید و لذت ببرید.
شفا آنلاین: پای خرما و بادام دسری خوشمزه و همچنین مقوی است که می‌توانید در این روز‌های آخر ماه رمضان برای سفره افطار تهیه کرده، میل کنید و لذت ببرید.

میزان سرو: 6 الی 8 نفر

مواد لازم کراست (لایه زیرین):

    خرما: 5 عدد
    بادام (پودر شده): 50 گرم
    جوی دوسرپرک: 50 گرم
    روغن نارگیل (ذوب شده): 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم فیلینگ:

    موز: یک عدد
    خرما: 3 عدد
    عسل: یک قاشق سوپخوری
    خامه: یک قاشق سوپخوری

مواد لازم رویه:

    بادام (خام): یک قاشق سوپخوری
    بادام هندی (خام): یک قاشق سوپخوری
    فندق (خام): یک قاشق سوپخوری
    تخم کدوتنبل (خام): یک قاشق سوپخوری

پای خرما و بادام؛ هم خوشمزه، هم انرژی زا!

طرز تهیه:

    ابتدا برای تهیه لایه زیرین، هسته خرماها را جدا کنید.
    به همراه بادام، جوی دوسرپرک و روغن نارگیل در غذاساز یا مخلوط کن قرار دهید و به صورت خمیر درآورید.
    خمیر به دست آمده را در کیک قالب تارت اندازه کوچک بریزید و با دست کف قالب فشار دهید.
    قالب را حدود چند ساعت در یخچال قرار دهید.
    برای تهیه فیلینگ، موز، خرما، عسل و خامه را در غذاساز یا مخلوط کن با هم مخلوط کنید و به صورت خمیر در آورید.
    این مخلوط را روی لایه زیرین پای بریزید و روی آن را صاف کنید.
    پای را دوباره در یخچال قرار دهید.
    پس از این که فیلینگ خنک شد، روی آن را با مواد رویه تزئین کرده و سرو نمایید.


برچسب ها: پای خرما ، بادام ، کراست ، موز ، عسل
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: