کد خبر: ۱۹۸۸۵۱
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - 2018June 11
شربت به‌لیمو حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱ ،B۲ ، B۶، کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم، کربو‌هیدرات، فیبر، پروتئین، مس، روی، آهن و آنتی‌اکسیدان است.
شفاآنلاین>سلامت>یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در تقویت قلب افراد مؤثر دانست.

به گزارش شفاآنلاین،شربت به‌لیمو حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند  B۱ ،B۲ ، B۶، کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم، کربو‌هیدرات، فیبر، پروتئین، مس، روی، آهن و آنتی‌اکسیدان است.

برای بررسی خواص شربت به‌لیمو و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.
مهم‌ترین خواص شربت به‌لیمو

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص شربت به‌لیمو اظهار کرد: این شربت نقش مؤثری در تقویت قلب و سیستم عصبی دارد و به سلامتی معده، هضم غذا، رفع اسپاسم‌های عضلانی، کاهش نفخ شکم و درد معده کمک شایانی می‌کند.

وی درباره خواص دیگر شربت به‌لیمو بیان کرد: این شربت اضطراب و تشویش را کاهش می‌دهد و سردرد‌های مزمن مانند میگرن را رفع می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شربت به‌لیمو دهان را خوشبو می‌کند و برای مبتلایان به بیماری‌های قلبی و عروقی، کم‌خونی و آسم بسیار مفید است.

عظمایی با اشاره به نقش مؤثر شربت به‌لیمو در کنترل قند، چربی و فشارخون تأکید کرد: این شربت برای افرادی که دچار سرفه‌های خشک، تب و گرفتگی صدا هستند، بسیار مناسب است.

وی تصریح کرد: شربت به‌لیمو از سقط جنین در زنان باردار جلوگیری می‌کند؛ این شربت به علت داشتن ویتامین‌های A ، C و E خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد بنابراین موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و از بدن در برابر بیماری‌های مختلف محافظت می‌کند.

عظمایی یادآور شد: شربت به‌لیمو تأثیر چشمگیری در رفع عطش و کاهش حرارت بدن در فصل گرما دارد.
 مواد لازم برای تهیه ۲ لیتر شربت به‌لیمو

برگ به‌لیمو (وَروَن)                    ۲۰ گرم

میوه بِه                                        یک کیلوگرم

آب لیموترش تازه                       پنج قاشق غذاخوری

آب                                               چهار تا ۶ لیوان

عسل                                            به مقدار لازم
طرز تهیه شربت به‌لیمو

_نخست میوه بِه را به خوبی بشویید سپس هسته‌هایش را جدا کنید و آب آن را بگیرید.

 _آب بِه را به همراه ۲ تا سه لیوان آب پنج دقیقه در حرارت ملایم بجوشانید.

_ پس از اینکه محلول جوشانده شده ولرم شد، عسل را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

_ برگ به‌لیمو را پودر و همراه با ۲ لیوان آب‌جوش دَم کنید.

_ پس از اینکه به‌لیمو دَم کشید آن را صاف و به مواد بالا اضافه کنید.

_ شربت را پس از سرد شدن در یخچال بگذارید تا خنک شود.
برچسب ها: سلامت ، طب سنتی ، شربت ، کلسیم
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: