تخم شربتی یا همان تخم گیاه ریحان ظاهر جذاب و خواص فراوانی دارد. پودینگ ماست و تخم شربتی برای دسر انتخاب مناسبی است
شفا آنلاین>تغذیه>در این مطلب طرز تهیه پودینگ ماست و تخم شربتی را میخوانید.به گزارش شفا آنلاین، تخم شربتی یا همان تخم گیاه ریحان ظاهر جذاب و خواص فراوانی دارد. پودینگ ماست و تخم شربتی برای دسر انتخاب مناسبی است.تخم شربتی یا همان تخم گیاه ریحان ظاهر جذاب و خواص فراوانی دارد. پودینگ ماست و تخم شربتی برای دسر انتخاب مناسبی است.میزان سرو: ۲ الی ۴ نفرمواد لازم لایه زیرین:تمشک یا شاتوت: ۱۰ عددماست: یک پیمانهتخم شربتی: ۳ قاشق سوپخوریعسل: یک قاشق سوپخوریمواد لازم لایه رویی:خرما (بدون هسته): ۵ عددبادام خام: ۱۰ عددماست: یک پیمانهتخم شربتی: ۳ قاشق سوپخوری
دستور تهیه پودینگ ماست و تخم شربتی :
تمشک، ماست و عسل را در مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
تخم شربتی را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.
این مخلوط را به صورت یک لایه در ظرفهای سرو بریزید.
برای تهیه لایه رویی، هسته خرماها را جدا کنید.
خرما، بادام خام و ماست را در مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
تخم شربتی را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد.
سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.
این مخلوط را در ظرفهای سرو روی لایه زیرین بریزید.
حداقل سه ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید.