کد خبر: ۱۹۴۸۹۷
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - 2018May 08
سالادهای میوه یکی از دسرهای سالم و بسیار خوشمزه هستند می توانید در تمام فصل ها با میوه های مختلف آن فصل تهیه کرده و از آن لذت ببرید
شفاآنلاین>سلامت>اگر دنبال دسرهای سالم و خوشمزه و یا حتی رژیمی می گردید، این گزارش را از دست ندهید.

به گزارش شفاآنلاین،سالادهای میوه یکی از دسرهای سالم و بسیار خوشمزه هستند می توانید در تمام فصل ها با میوه های مختلف آن فصل تهیه کرده و از آن لذت ببرید."سالادهای میوه" در مهمانی ها و دورهمی ها می توانند یکی از پذیرایی های خاص ما باشند که همه افراد نیز طرفدار آن هستند.

سالاد میوه ژاپنی یکی از انواع این سالدهای خوشمزه است که برای آموزش تهیه آن با ما در این گزارش همراه باشید.در ادامه برای افراد داری رژیم نیز پیشنهادی داریم و همچنین ترفندهایی که سالاد های میوه را خوش طعم تر می کنند.
مواد لازم برای سالاد میوه ژاپنی

آناناس تازه 200 گرم
سیب 200 گرم
توت فرنگی 200 گرم
پرتقال 200 گرم
کیوی 200 گرم
انگور 200 گرم

در ذیل روشی ساده و در عین حال جذاب برای سرو انواع میوه ذکر شده است , آنها را در فواصل نزدیک به هم در دیس بچینید :

مخروط آناناس :

آناناس پوست نکنده را بصورت برشهای گرد نازکی خرد کنید و روی هر برش شیار کوچکی بزنیدو آن را بپیچید تا شکل مخروط شود.

پرنده سیب :

یک چهارم سیب را برش زده آن را مطابق تصویر به قاشهای نازکی ببرید و قاشها را به شکل پرنده بچینید.

پروانه توت فرنگی :

مرحله اول :

توت فرنگی را مطابق شکل بصورت برشهای نازکی ببرید

مرحله دوم :

دو برش از 3 برش داخلی را در بشقاب قرار داده و دو برش انتهایی را روی آنها بگذارید , برای درست کردن شاخکها , لبه بیرونی یک برش باقی مانده را ببرید و آنها را درجای خود بالای برشهای توت فرنگی قرار دهید .

برشهای پرتقال :

پرتقالها را با چاقوی تیزی کلفت پوست کنده و غشاء نازک دوطرف هر قاش آن را جدا کنید.

سالاد میوه رژیمی :

آووکادو ، گریپ فروت فیله شده ، توت فرنگی ، کیوی و پرتقال فیله شده

سس : آب پرتقال طبیعی و دانه های خرفه

سرو در ظرف سرامیکی رنگی و تزیین برگ نعنا

ترفندهایی برای تهیه بهترین سالاد میوه

احتمالا بنظر میرسد که درست کردن سالاد میوه چیزی جزء ریختن میوه های خرد شده به داخل یک کاسه نباشد. اما شما می توانید با چندین ترفند ساده با میوه های خرده شده یک سالاد فوق العاده جذاب و چشم نواز تهیه کنید.

1. میوه های فصل را از بازار میوه و تره بار تهیه کنید.

مطمئنا عطر، طعم و بافت دانه های میوه های تازه به شما در درست کردن سالاد کمک خواهد کرد. طبیعی است که شما به تعداد زیادی از میوه های فصل تازه دسترسی نداشته باشید. پس لزومی ندارد در مورد این قضیه زیاد سخت گیری کنید. ما توصیه می کنیم از میوه هایی که به صورت محلی تولید میشوند استفاده کنید تا ضمن در دسترس بودن، طراوت و تازگی خود را حفظ کرده باشند.

2. میوه ­ها باید در یک سطح یکسان رسیده باشند.

بدیهی است که ترکیب تکه های میوه کاملا کال و نرسیده با قسمت های نرم به تهیه یک سالاد اشتهاآور کمک نخواهد کرد. دلیل این امر این است که مهمانان شما اصلا دوست ندارند که زمان خوردن سالاد میوه، صدای خردشدن میوه ها را بشنوند. آنها بیشتر مایل هستند طعم دلچسب میوه ها را احساس کنند. البته به خاطر داشته باشید که نباید زیاد هم از میوه های بسیار نرم و شل استفاده کنید.

3. میوه­ های رنگارنگ­ را با هم مخلوط کنید.

بدون شک استفاده از میوه­ هایی با رنگ های سبز(گیوی)، نارنجی(پرتقال)، قرمز(هندوانه) و... به سالاد شما ظاهری بسیار زیبا خواهد بخشید.

4. ساقه و پوست میوه­ ها را جدا کنید.

بهتر است که برای استفاده از برخی میوه­ ها مانند توت فرنگی و گیلاس ساقه آنها را از میوه جدا کنید. شما باید دانه میوه­ ها را جدا کنید. در صورتیکه نمی توانید دانه­ را حذف کنید حتما میهمانان خود را از وجود احتمالی دانه یا ساقه میوه ها مطلع کنید.

5. میوه­ ها را یکنواخت خرد کنید.

خردکردن هم اندازه یکی مهمترین کارهایی است که باید برای تهیه سالادها انجام دهید. شما هم می دانید که وجود تکه­ های هم اندازه در سالاد، خوردن آن را راحت تر می کند. شما بهتر است از یک عدد خردکن برای تکه تکه کردن میوه­ ها استفاده کنید. ما به شما خردکن و رنده پلین را پیشنهاد می کنیم.

6. از هر میوه به میزان مساوی استفاده کنید.

بهتر است از هر میوه به میزان مساوی در تهیه سالاد میوه استفاده شود تا احتمالا بصورت ناخواسته از یک نوع میوه خاص در کاسه باقی نماند.

7. از آب مرکبات استفاده کنید.

به شما توصیه می­شود برای اینکه سالاد شما معطر و طعم دلچسبی داشته باشد، از آب مرکبات تازه مانند آب لیمو استفاده کنید. آب مرکبات به شما کمک می کند تا میوه­ های تکه شده خاصیت خودشان را حفظ کنند و با ترکیب کمی نمک از قهوه ای شدن میوه­ ها جلوگیری شود.

8. سبزیجات سالاد شما را تکمیل میکنند.

در بیشتر مواقع گیاه نعناع را دست کم می­گیریم و دور میریزیم. اما گیاهانی مانند نعناع یک چاشنی فوق العاده است که طراوت خاصی به میوه ­هایی مانند هندوانه، انواع توت­ ها و مرکبات می دهد.

9. برای برخی موارد می توانید از شکر استفاده کنید.

زمانیکه شما از توت فرنگی­ های ترش مزه و نرسیده برای تهیه سالاد میوه استفاده می کنید، برای نرم و شیرین شدن تکه های میوه کمی دانه ی شکر به سالادتان اضافه کنید. شک نکنید پس از چند دقیقه سالاد خوش مزه ای خواهید داشت.

10. به سالادتان خامه یا ماست اضافه کنید.

افزودن خامه یا ماست در بسیاری مواقع سالاد میوه­ شما را به یک سالاد کامل و بی نقص تبدیل می کند. ماست برای اضافه شدن به میوه­ هایی مانند انواع توت­ ها توصیه می شود.
برچسب ها: سلامت ، رژیمی ، سالاد
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: