کد خبر: ۱۹۴۷۸۷
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - 2018May 08
نتایج تازه‌ترین تحقیقات مشخص کرده است، زنانی که چیپس و پفک می‌خورند، دو برابر بیشتر به نسبت کسانی‌که از این نوع خوراکی‌های بی‌ارزش استفاده نمی‌کنند، در معرض ناباروری هستند
شفاآنلاین>سلامت> نتایج تازه‌ترین تحقیقات مشخص کرده است، زنانی که چیپس و پفک می‌خورند، دو برابر بیشتر به نسبت کسانی‌که از این نوع خوراکی‌های بی‌ارزش استفاده نمی‌کنند، در معرض ناباروری هستند.

به گزارش شفاآنلاین، نتایج تازه‌ترین تحقیقات مشخص کرده است، زنانی که چیپس و پفک می‌خورند، دو برابر بیشتر به نسبت کسانی‌که از این نوع خوراکی‌های بی‌ارزش استفاده نمی‌کنند، در معرض ناباروری هستند.

این خطر برای زنانی که که به دفعات در طول ماه از غذاهایی مانند پیتزا و ساندویچ استفاده می‌کنند، 4 برابر بیشتر است.

براساس پژوهش‌های صورت گرفته، تنقلات مصنوعی مانند چیپس، پفک، شکلات و آدامس موجب بروز کم اشتهایی، مشکلات(Difficulties) عصبی، متوقف شدن رشد کودکان و نازایی می‌شود.

محققان می‌گویند:‌ مصرف غذاهای سالم و پرهیز از غذاهای صنعتی و آماده خود می‌تواند عاملی برای پیشگیری از بیماری‌ها باشد.

پروفسور رابرتز از دانشگاه آدلاید می‌گوید: نتایج بررسی‌ها نشان داد که چگونه یک رژیم غذایی با کیفیت باعث افزایش باروری(Fertility) می‌شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: