کوروش جعفریان افزود: بطور کلی مغزها جزو گروه های غذایی چرب به شمار می روند.وی اضافه کرد: مغزها علاوه بر چربی دارای املاح و ویتامین مانند آهن، روی، منیزیم و منگنز هستند.
شفاآنلاین>سلامت>عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم
پزشکی تهران گفت: آجیل ها دارای مقادیر زیادی انرژی هستند و افراط در مصرف
آنها منجر به اضافه وزن می شود.
به گزارش شفاآنلاین،کوروش جعفریان افزود: بطور کلی مغزها جزو گروه های غذایی چرب به شمار می روند.وی اضافه کرد: مغزها علاوه بر چربی دارای املاح و ویتامین مانند آهن، روی، منیزیم و منگنز هستند.
عضو
هیات علمی تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مغزها از
فیبر غیر محلول نیز غنی هستند که بیشترین اثر آن افزایش حجم توده های گوارش
و تسهیل دفع است.
جعفریان نسبت به مسمومیت ناشی از مصرف آجیل های
نامرغوب و کهنه هشدار داد و افزود: انباشت رنگ، طعم دهنده و سموم آجیل های
نامرغوب در بدن در طولانی مدت می تواند خطرناک باشد.پیش از این، معاون
اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفته بود، 50 درصد ایرانی ها یا
اضافه وزن دارند و یا گرفتار چاقی هستند.
محمد مهدی ایازی در آیین راه
اندازی 2 طرح درمانی در رفسنجان با بیان اینکه ریشه بسیاری از بیماری ها در
چاقی است، اظهار کرد: پیشگیری مقدم بر درمان است و مردم باید به فکر سلامت
خود باشند و سبک زندگی خود را تغییر دهند تا کمتر بیمار شوند.
وی تحرک،
ورزش و انتخاب نوع غذای سالم و سرشار از ویتامین ها، بدون نمک و چربی را
عامل مهم پیشگیری از ابتلا به چاقی دانست و افزود: یکی از بیماری هایی که
انسان به آن دچار می شود دیابت است و چاقی زمینه ای برای بروز این بیماری
است.