کد خبر: ۱۸۲۲۵۰
تاریخ انتشار: ۰۵:۴۵ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - 2018January 22
گشنیز، گیاهی است که به میزان فراوان در تهیه غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد که علاوه بر دادن طعم و بوی مطبوع به غذا، دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست.
شفا آنلاین>سلامت>تغذیه>کارشناس نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل‌های دانشگاه همدان، سبزی گشنیز را برخوردار از انواع ویتامین‌ها و کاهنده قند خون بیان کرد.

به گزارش شفا آنلاین:، دکتر نگار مهری گفت: گشنیز، گیاهی است که به میزان فراوان در تهیه غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد که علاوه بر دادن طعم و بوی مطبوع به غذا، دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست.

وی گشنیز را حاوی ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر بیان کرد و افزود: سبزی گشنیز به عنوان دوای معده و بهبود دهنده عمل گوارش و هضم غذا شناخته شده است و تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف آن باعث دفع سرب و آلومینیوم نیز می‌شود.

مهری اظهار کرد: گشنیز با تحریک ترشح انسولین به عنوان سبزی کاهش دهنده قند خون شناخته شده است و این تأثیر به حدی است که آن را گیاه ضد دیابت نیز می‌نامند.

کارشناس نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل‌های دانشگاه، بهبود عملکرد کبد، مقابله با باکتری سالمونلا، خاصیت ضدالتهابی، برطرف کننده علایم آرتریت و محافظت از بدن در برابر عفونت‌های دستگاه ادراری را از جمله خاصیت‌های گشنیز برشمرد. سلامانه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: