کد خبر: ۱۸۱۶۰۸
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۵ - ۲۷ دی ۱۳۹۶ - 2018January 17
یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای سبک ولی مقوی،آش بلغور کرمانشاهی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.
شفا آنلاین>سلامت>تغذیه>یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای سبک ولی مقوی،آش بلغور کرمانشاهی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد مورد نیاز:

    بلغور گندم (خیس شده): 1 پیمانه
    گوشت (چرخ کرده): 150 گرم
    پیاز (رنده شده): 1 عدد
    کشک: 1 پیمانه
    نعناداغ: 2 ق س
    پیازداغ: 2 ق س
    نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
    زردچوبه: 1 ق چ
    روغن مایع: 1 ق س

 
 آش بلغور کرمانشاهی

روش پخت

1. بلغور (از 2 ساعت قبل خیس شده) را همراه با 5 پیمانه آب داخل قابلمه ای روی حرارت متوسط بگذارید تا کاملا بپزد (در قابلمه را به صورت کامل نگذارید تا سر نرود و تمام لعاب بلغور از بین نرود.)

2. زردچوبه را همراه با مقداری روغن مایع درون تابه ای تفت داده و به بلغور اضافه کنید تا رنگ آن خوش رنگ شود.

3. نمک و فلفل مواد را اندازه کنید. بعد کشک را به آن افزوده و به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بجوشد.

4. برای تهیه کوفته ریزه؛ گوشت را همراه با پیاز، نمک و فلفل ورز دهید، سپس به صورت گلوله های کوچک درون مقداری روغن تفت دهید.

5. یک دوم کوفته ریزه را درون مواد ریخته و بگذارید تا جا بیفتد.

6. آش را با بقیه کوفته ریزه، نعناداغ و پیازداغ تزیین و سرو کنید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: