کد خبر: ۱۸۰۶۳۴
تاریخ انتشار: ۰۴:۱۵ - ۱۹ دی ۱۳۹۶ - 2018January 09
تهیه این سوپ به خصوص در فصل زمستان مفید و دلچسب خواهد بود. این سوپ در شمال كشور زیاد طبخ میشود.
شفا آنلاین: تهیه این سوپ به خصوص در فصل زمستان مفید و دلچسب خواهد بود. این سوپ در شمال كشور زیاد طبخ میشود.
 
مواد لازم:
 

    آب پرتقال ۲ لیوان
    آرد ۱/۲ پیمانه
    گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
    مرغ ۱ کیلوگرم
    سیر ۲ حبه
    پیاز ۱ عدد
    کره۵۰ گرم
    شکر ۱ قاشق چای خوری
    نمک به مقدار لازم
    فلفل به مقدار لازم


سوپ پرتقال
 
طرز تهیه:
 

    ابتدا مرغ را با افزودنی های دلخواه بپزید و پس از آن استخوانهای مرغ را جدا كرده و آن را چرخ كنید.درون ظرفی مناسب روغن یا كره را داغ كرده و پیاز را در آن سرخ كنید و پس از آن سیر را هم اضافه كرده و تفت دهید
    به ترتیب آرد و گوجه فرنگی رنده شده را به غذا اضافه كرده و پس از چند دقیقه نمك و ادویه را هم اضافه كنید.
    مواد را خوب مخلوط كرده و سپس آب پرتقال ، مرغ و شكر را به سوپ اضافه كرده و اجازه دهید ۲۰ دقیقه با هم بجوشند.سوپ را پس از این مدت آماده سرو كنید.

سایر نکات سوپ پرتقال

    میتوانید برای تزیین از جعفری خرد كرده استفاده كنید
    اگر دوست دارید مواد را پس از پختن داخل مخلوط كن میكس كنید تا سوپ شما یكنواخت شود
    حواستان باشد آرد را كم كم به سوپ اضافه كنید تا گلوله نشود و پس از اضافه كردن آرد مدام هم بزنید


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: