برای تهیه نان ذرت ، آرد آن را با آرد سایر غلات مخلوط می کنند . ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است
شفا آنلاین>تغذیه>ذرت دارای ارزش غذایی فراوانی است، ولی بعلت نداشتن گلوتن ( ماده چسب مانند گندم ) قابلیت تهیه نان را ندارد.
به گزارش شفا آنلاین،برای تهیه نان ذرت ، آرد آن را با آرد سایر غلات مخلوط می کنند
. ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است .سایر خواص آن عبارتند از : 1-پماد ذرت خشک کننده زخم ها می باشد 2-ذرت غذای خوبی برای پیشگیری از سرطان(Cancer) است. 3-استفاده مداوم از ذرت از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند . 4-روغن ذرت کلسترول خون را پائین می آورد . 5-روغن ذرت برای درمان اگزما(Eczema) و بیماری های پوستی مفید است.