،کارشناسان معتقدند که دین در شکلدهی سبک زندگی نقش تأثیرگذاری دارد و یکی از مهمترین مسائل در سبک زندگی تغذیه است که معصومین در این رابطه توصیههای فراوانی داشتهاند
شفاآنلاین>سلامت> مفهوم سبک زندگی به رفتارهای روزمره انسان از جمله تغذیه، خواب، گذراندن اوقات فراغت و انتخاب اشیای زندگی گفته میشود و تا زمانیکه رسانههای جمعی در جامعه حضور نداشتند، رفتارهای افراد جامعه بر اساس هنجارهای قومی و قبیلهای بود و اجازه ورود عناصر بیگانه به زندگی افراد داده نمیشد.به گزارش شفاآنلاین،کارشناسان (experts)معتقدند که دین در شکلدهی سبک زندگی نقش تأثیرگذاری دارد و یکی از مهمترین مسائل در سبک زندگی تغذیه است که معصومین در این رابطه توصیههای فراوانی داشتهاند.گوشت ماهی دارای ویتامینهای B، A و D ، کلسیم و فسفر و دارای مقدار کمی آهن، مس و سلنیوم میباشد. ماهیهایی که در آبهای شور زندگی میکنند، دارای مقدار زیادی یُد است؛ لازم به ذکر است که ماهی دارای مقدار بسیار کمی سدیم است و به همین خاطر برای رژیمهای کم نمک توصیه میشود.متخصصان تغذیه (Nutrition)برای همه افراد به خصوص بیماران قلبی، مصرف دو بار ماهی در هفته(هر بار 90 گرم) را سفارش میکنند.امام رضا(ع) میفرمایند: هر که از درد شقیقه و شکم میترسد، در تابستان و زمستان نباید بعد از خوردن ماهی بخوابد.در حدیثی دیگر میفرمایند: باید از این بپرهیزی که تخم مرغ و ماهی را هم زمان در معده گردآوری؛ زیرا هرگاه این دو با یکدیگر گرد آیند، قولنج، باد بواسیر و دندان درد به وجود میآورند.غسل کردن با آب سرد پس از خوردن ماهی، سبب فلج خواهد شد.ماهی برای بیماریهای ریوی، ضعف کبد و کلیه درد و پیچش روده مؤثر است و همچنین برای سردمزاجان و مرطوبین و افرادی دارای مغز مرطوب و معده بلغمی مضر است.ماهی را اگر در روغن سرخ کنند باعث تشنگی شده و دیر از معده دفع میشود؛ آشامیدن آب بلافاصله بعد از خوردن ماهی بسیار مضر و موجب بیماریهای مزمن میشود، خوردن همزمان آن با شیر و تخم مرغ و گوشت حیوانات خشکی بسیار مضر است.تخم ماهی قطعکننده بلغم بوده و برای کلیه و طحال و دفع بادهای بدن مفید است ولی برای افراد گرم مزاج مضر است.